perjantai 10. lokakuuta 2014

Esteetikon kauniimpi arki.

Esteetikon silmään pitää kodinelektroniikankin olla kaunista. Täytyyhän sitä katsella päivästä toiseen ja koska meillä ei esimerkiksi ole integroituja tai piilotettuja laitteita, täytyy etupaneeliin kiinnittää huomiota.

Tiskikoneemme on jo pari mallia ollut sellainen, että painikkeet löytyy laitteen sisältä. No tietysti ihan käytännönkin syistä. Pikkulapsiperheessä eletään aikaa, jossa ne sormet ehtii joka paikkaan. Ulospäin näkyy vain valkoinen, keittiön yleisilmeiseen sopiva etuosa, sekä pieni näyttö.

Mikro on ostettu edelliseen kotiimme ja teräksisellä ilmeellään rikkoo kyllä linjaa. Ongelmana on oikeastaan se, että kaikki valkoiset mikrot näyttävät järestäen lelukaupasta ostetuilta. Tuo kyseinen mikro on kyllä täysin toimiva, löytyy grillivastukset ja puhdistustoimintokin! Kaikinpuolin siis ihan ookoo.. Siksi se on saanut siinä ollakin.

Tuossa muuten näette pienen vilauksen meidän "uudesta" keittiöstä, josta on nyt peltinen tiskipöytä poissa ja joka puolella samaa harmaata laminaattia. Edelleen vaiheessa on vetimien vaihto.


Uusi imurikin ollaan saatu taloon rikkoontuneen tilalle. Muru kävi sen hankkimassa ja tämä onkin oikein tyylikäs yksilö. Minulla ei ollut oikeastaan sanavaltaa laitteen hankinnassa, joten vähän jännällä odotin, mitä tuleman pitää..

Ulkonäkönsä puolesta ei edes haittaa jättää imuria käden ulottuville, sillä meillä imuroidaan aikalailla päivittäin jokin alue.

Muru hankkii meillä käytännössä kaiken kodinelektroniikan. Hän tietää niistä, on halukas ottamaan selvää siitä, mistä ei tiedä ja myös ymmärtää tekniikasta. Itsehän ostan vain kivannäköisiä :D

Olen joskus myös kirjoittanut meidän kotiteatterista, mutta voisinkin tehdä siitä uuden päivitetyn postauksen, sillä uusia lukijoita on tullut hurjasti matkaan :)

Meillähän on siis yläkerran hallissa ihan ns. elokuvateatteri.Imuri on gigantista ja saamme heidän kaupan sääntöjensä mukaisesti halutessamme testata sitä 30 päivää ja jos siltä tuntuu, palauttaa sen.

Hulluilta päiviltä hankin myös alakertaan astetta coolimman palovaroittimen. Täytyy myöntää, että jäin miettimään sitä pelkistetympää, mutta tuo vei lopulta voiton juurikin muotoilulla.

Onko teille laitteiden ulkonäkö tärkeää?

ps. vielä pitäisi ratkaista yläkerran johtohel***ti..5 kommenttia:

 1. meillekin muutti valkoinen imuri, kun edellinen hajosi =)

  VastaaPoista
 2. Ihana valkoinen imuri!
  Rentoa lauantaita sulle!

  VastaaPoista
 3. No sanos muuuta, kiitos!
  En ihan vielä ole vakuuttunut sen imutehosta, mutta katsotaan nyt..

  Mahtavaa tulevaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköistä :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥