torstai 9. lokakuuta 2014

Kammottavia Halloween -vinkkejä (sis. arvonnan).

Olen superiloinen siitä, että Halloween alkaa tulla tänne kotimaahamme isommin. Muistan, kun järkkäsimme opiskeluaikana kyseiset teemabileet ja kun rantauduimme Helsinkiin tamineissamme, saimme paljonkin outoa silmää. Toista on onneksi nykyisin. No okei, saattoi olla tekemistä myös hieman pieleen menneellä ajoituksellakin :D

Halloween on pian taas täällä, joten tässä tulee muutama vinkki juhlien kammottaviin tarjoiluihin. Pinterest on edelleenkin kanava, jota käytän hyvin paljon juhlasuunnitteluun ja ammennan sieltä ideoita. Pinnailin teidänkin iloksenne muutaman koristeluidean tuohon tauluuni, käykää ihmeessä katsomassa. Pyrin aina pitämään nuo vinkit mahdollisimman yksinkertaisena :)

_c_halloween_.jpg


Teurastajan kakku on Red Velvet, johon olen lisännyt päälle "verta".  Kakku on kaikkineen suht yksinkertainen ja äärettömän herkullinen. Mitä punaisempaa väriä saat käytettyä, sitä vaikuttavampi sisällöstä tulee.

Juomaksi näihin kekkereihin sopii Hartwallin musta appelsiini jaffa kammottavan värinsä vuoksi. Juoma tarjoillaan tietysti myrkkyruiskusta.

Ja ettei menisi ihan täysin sokeriövereiksi, tarvitaan myös suolaisia herkkuja. Minusta nuo "Mummy dogsit" olivat niin hauskoja, että niitä oli pakko tehdä! Nämähän on ihan perus nakkipiiloja, eri muodossa vaan. Lastenjuhlien ikuinen hitti.

Meillä lapset ovat myös perineet äitinsä rakkauden erilaisiin kissanristiäisiin ja pari kertaa olen joutunut kylmästi tarjoamaan "ei oota", kun rahkeet eivät vain ole riittäneet. Toinen, mitä olen käyttänyt, varsinkin kylmään vuodenaikaan, on ulkoistetut bileet.

Tirpan (tammikuussa) kaverijuhlat on muutaman kerran järjestetty hoplopissa. Varaus, maksu, juhliminen ja that´s it. Ei poppareiden imurointia tai onkiverhon viritystä. Joku toinen tekee sen puolestasi. Ja nyt muuten heilläkin on uusi teema: monterisynttärit, iik!Ja koska me tykätään käydä hoplopissa, niin varmaan tekin? Sain ilokseni arpoa yhden rannekkeen teidän kanssanne!

Osallistu rannekkeen arvontaan jakamalla oma hurja Halloween -vinkkisi. Arvonta starttaa nyt ja päättyy ke 15.10.2014.

Teeman mukaisesti toivotan pahaa onnea matkaan :)

YHTEISTYÖSSÄ:

&

22 kommenttia:

 1. Mandariini "kurpitsat" on söpöjä ja terveellisiä... Mandariinistä kuoret pois ja kurpitsan vihreäksi osaksi esim. pala kurkkua tai muuta vihreää vihannesta. :) Mukana arvonnassa. tmkuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana ehdottomasti arvonnassa, tämä palkinto olisikin hyvin mieleinen meidän neidille! Mun vinkki Halloweeniin on MYRKKYjuoma eli päärynälimua pieniin lasipulloihin ja pulloihin etiketiksi pääkallonkuva.

  VastaaPoista
 3. Jäädytetty käsi mehumaljassa ja hyytelö, jota saa tunnustella kädellä. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Vihreä hyytelökakku

  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Boolimaljaan pystyyn kumihanskassa jäädytetty "käsi" . Karmivaa tunnelmaa! Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Hämähäkkimuffinssit: muffinsseihin musta kuorrute ja nauhalakua jaloiksi =D.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Täällä myös hämähäkki muffineja, mustia lakritsipaloja myös taikinaan ja musta kuorrute päälle hämähäkin jalkoineen.

  VastaaPoista
 8. Verikäsibooli, eli punaista mehua kumihanskaan jäädytettynä- :)
  pikkubambinblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa myös mukana.
  Lapsille tuli aiemmin järjestettyä juhlia kun olivat pienempiä ja meidän ehdoton suosikki oli karmeissa naamiaisasuissa ottaa lyhdyt ja kävellä pieni lyhty lenkki illan pimeydessä.
  Justi@netti.fi

  VastaaPoista
 10. Dr. Oetkerin Polypop Vadelmajelly menee hirviön limasta tai hyydytetystä verestä ym.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Aivokakku, kulhoon ryppyistä kelmua ja siihen hyytelö hyytymään.
  whiteandlife @ wippies.fi

  VastaaPoista
 12. Tuota hyydytettya kakkua minäkin suosittelen! hanna.tiri@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa! Itsekin olen joskus halloween-juhlat järjestänyt ja kaikkia hurjia tarjottaviakin siellä oli.. Patonki esim. oli värjätty vaaleanvihreällä aivan kuin "homeiseksi" ja nakeista + manteleista oli tehty sormia.. Kaikkea kivaa sitä keksii kun käyttää luovuutta :)
  blogdreamincolor@gmail.om

  VastaaPoista
 14. ompas kammottavia :O :) vois olla myös jotain punaista juomaa!
  elina_jokitalo (at)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Booliin hiilihappojäätä hyytävää tunnelmaa lisäämään.

  autumn74@jippii.fi

  VastaaPoista
 16. Minä olen oppilaille pitänyt koulussa "Ducking for apples" -kilpailua, jossa pitää ilman käsiä syödä vesikulhossa kelluva omena. Tämä kuulemma liittyy Halloweenin juhlitaan Briteissä, vaikka ei niin kammottava leikki olekaan. Oppilaiden suosikki, odottavat sitä varmaan tänäkin vuonna! Vähän karmivampi on ollut märkiin spagetteihin piilotetut helmet, joita on pitänyt muovipussin reiästä onkia paljaalla kädellä, pohjustettuna tietenkin tarinalla limaisista madoista tai käärmeistä. Kuvia ja tunnelmia viime vuoden Halloweenista täällä http://www.valkoinenkartano.blogspot.fi/search/label/Halloween#.VDg1J_msWCk

  VastaaPoista
 17. Kaikkea limaista,äidit ja aikuiset voivat jättää vitamiinit+kaikki lisäravinteet ottamatta!Kaikille karkkia,jos vaikka on nälkä.Yöllä vaikka herätään polttelemaan kynttilöitä vielä aaveille joka kodissa.Koristelut joka tyylillä kuuluvat asiaan.Kesto 1.pvä,ASIAA!!! samikoskinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 18. Mulla tuli kanssa ekana mieleen noi limaiset spagetit jotai tunnustellaan sokkona. Kaikki muukin sokkona tunnustelu on jännää. Ja poppareita vois värjätä eri värisiksi.

  VastaaPoista
 19. http://onnellinenkirsikka.blogspot.fi/2013/10/halloween-night.html
  tässä mun halloween karmivat herkut :P

  VastaaPoista
 20. Mahtavat tarjoilut! meillä pojat ois riemuissaan nuista. nakkisormet on kyllä karmee halloweenherkku!

  VastaaPoista
 21. Elintarvikevärit on hyviä tässä tarkoituksessa, tarjoaisin vihreää kakkua ja sinisiä muffineja :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Vihreällä karamellivärillä värjättyä pitkoa olen jossakin syönyt, kieltämättä tekijä sai moneen kertaan vakuutella että ei se homeessa ole :)
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥