tiistai 14. lokakuuta 2014

Viikonlopun ikeat.

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu tai viettää pertsi-iltaa kuin Ikea! Ipanat ja avec mukaan ja menoksi.

Tarkoitus oli alunperin käydä hakemassa päälliset meidän yläkerran nojatuoliin, sekä alakerran vuodesohvaan. Harmi vaan, että kun kyselin päällisiä sohvaan, sain kuulla ettei niitä enää tehdä. Myyjä kyllä kirjoitti minulle lapulle nettiosoitteen, josta niitä saisi mahdollisesti tilailla, mutta lappu taisi arkistoitua mappi ööhön.. Tietääkö kukaan teistä tästä mitään?


Kävimme myös herkuttelemassa ikean aterioilla. Itse söin superherkullisen lohiannoksen (gluteeniton) ja tytöt valitsivat ikisuosikkinsa pastan.

Tarkoitus oli myös samalla reissulla hankkia lihapullat viikonlopuksi, mutta ne eivät sitten kuitenkaan käyneet meille. Harmin paikka, mutta onhan itsetehdyt aina itsetehtyjä :)

Olen jo jonkin aikaa myös katsellut "sillä silmällä" noita ikean lautasia ja tällä reissulla hankinkin isoimmat, pääruokalautaset. Kotona pakkailinkin sitten meidän arabian illusiat vähäksi aikaa varastoon huilimaan..

Täytyy käydä vielä ne syvät lautaset ja leipälautaset hakemassa, onneksi eivät ole hinnalla pilattuja :) Vähän jännittää, että jääkö noihin mustat jäljet aterimista ajan kanssa. Onko kenelläkään kokemuksia?


Sain tosiaan valkoisen päällisen yläkerran nojatuoliin ja kun harmaa vaihtui vaaleampaan, raikastui ilme totisesti! Seuraavana projektina olisi ommella uudet verhot ja ikeasta löysinkin tuohon täydellisen kankaan.

Nuo tummanharmaat olivat alunperin ommeltu tuohon pimennystarkoituksessa, mutta myöhemmin asennetut pimennysverhot ajavat asiansa. Lisäksi huonekorkeuden lähennellessä neljää metriä, on kangaskin hieman painavaa.. Tilalle olisi siis tulossa joko valkoista tai luonnonväristä pellavaa :)

Selkeästi muuten huomaan, että sisustuksen graafisuus on väistymässä pois takaisin palaavan vaaleuden ja pehmeyden tieltä. Se on vaan se meidän juttu. Jäin eräs päivä selailemaan meidän vanhan kodin kuvia ja kyllä sen sisustus vaaleine juttuineen oli vaan SE täydellinen.

Yläkerrasta lähtee samalla tuo mustavalkoinen torkkupeitto varmaankin Nopsterin huoneeseen ja samaan linjaan sopiva tyynynpäällinen myös. Ihana, ihana vaaleus. Tervetuloa takaisin ♥


2 kommenttia:

 1. Voisko se verkkosivu olla tuo Bemz? (http://riikkakotiaiti.blogspot.fi/2012/01/uudet-paalliset-ikean-sohvaan.html?m=1)

  Meillä on kesällä kotiutettuja Ikean lautasia, saa nähdä tosiaan kuinka ajan kanssa käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei just tuo! Kiitti ♥

   Noissa ikean astioissa on eroja, toisiin meillä ei ole tullut mitään vuosien saatossa ja toisiin taas hurjat jäljet :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥