sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Bye bye October - welcome November!

Marraskuu on alkanut aika ankeissa fiiliksissä täällä etelämmässä. Lumesta tai kauniista kuurasta ei ole tietoakaan, mutta onneksi sentään kohta saa aloitella jouluhöpötykset!

Kävin läpi blogin lokakuuta, joka koostui aikalailla niistä samoista mukavista jutuista kuin ennenkin :) Paljon on sisustettu ja kokattu. Taitaa nuo kaksi edellämainittua olla parhaita stressinhallintakeinoja täälläpäin.

Eniten lokakuussa teitä kiinnosti nuo hauskat mustekalanakit, jotka todentotta toimivat! Paljon liikennettä toi myös postaukseni rankasta syksystä ja erityislapsen kanssa elämisestä. Vaikka blogissa onkin suurimmaksi osaksi ihania, kauniita ja positiivisia juttuja, niin täällä kotona painitaan päivittäin samojen asioiden kanssa, kuin muuallakin. Siksi vertaistuki on oikeasti supertärkeää, se, että saisi apua ja ymmärrystä. Siksi mm. ystävät ovat minulle kultaakin kalliimpia.

Tein vielä kollaasin meidän lokakuusta, jonka jätän kaikesta huolimatta taakseni ja olen kiitollinen siitä, mitä se on ottamisen lisäksi antanut. Joten heihei lokakuu ja toivotetaan marraskuu tervetulleksi odottaen mahdollisuuksia ja uutta!

Näissä fiiliksissä sunnuntaihin, welcome November!


ps. onko teillä postaustoiveita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥