sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hullun laukkunaisen pelastus.

En edes tiedä, kuinka monta kertaa olen saanut kuulla Murulta laukuistani ja siitä, kuinka mahdotonta sieltä on löytää mitään. No en nyt sanoisi mahdotonta, mutta ajoittain ehkä haasteellista. Isot avaimenperät auttavat löytämään pohjattomasta säkistä avainet, mutta ipuhelin on jo aika pieni etsittäväksi. Ne nyt tärkeimpänä. Lompakko sen sijaan on saanut lempinimen tiiliskivi, vaikka minusta se on ihan tavallinen. Vähintäänkin. Ja näin ollen helppo löytää :)

Suurin osa laukuistani on longchampeja ja kuten tiedätte, niiden sisällä ei yleensä ole sen kummempia taskuja. Le Pliageissa siis. Hobossa on ulkopuolella pieni puhelimelle ja sisällä myös, mutta suurin osa on yhtä avointa tilaa. Pelkästään Longchampeja löytyy kaapista viisi erilaista.

Täytyyhän tytöllä olla varaa muuttaa mielensä?


Vaikka olen juuri siivonnut taas laukkuni erilaisista kuiteista ja papereista, eikä siellä ollut nenäliinapakettia. Meikit kulkee ihan pienessä longchampissa ja sain juuri vaihdettua suuren hiuslakan pienempään.

Nyt pimeämpään aikaan tuolla ei ole aurinkolaseja ja suurin osa pikkusälästä puuttuu kuvasta. Nuo aikalailla ovat aina mukana.

Puhelin, avaimet, lompakko. Meikit, harja ja hiuslakka. Muistikirja kauppalappuja ja ajatuksia varten ja paperinen kalenteri. Lapaset ovat usein autossa, sukkapari kulkee myös usein mukana. Pari suurta muovitaskua, jossa on toisessa laskuja ja toisessa muita tärkeitä papereita. Pankkijuttuja tarvitsen työssäni aina. Jätin nyt siis kuitenkin osan kuvasta pois.

Pointtina oli se, kuinka hankalaa noita oikeasti on etsiä sieltä mustasta aukosta.. :D


Suurin osa noista tavaroista kuitenkin helpottaa jokapäiväistä elämää. Äidillä tulee olla mukana laastarit ja nenäliinat. Laastareille ja desinfiointipyyhkeille minulla onkin ihan oma rasiansa mukana. Kynää tarvitsee aina ja kuulokkeetkin löytyy. Papereissa on alekoodeja ja kuponkeja, lääkärintodistuksia ja diagnooseja. Kaikki liittyy aina toisiinsa ja tulee olla mukana. Jokaisella on oma arsenaalinsa ;)

Näiden pienempien järjestämiseen löytyi apu Insjön BagInBagista, jota joskus minulle on taidettu suositellakin. Siksi olinkin iloinen, kun sain heiltä viestiä ja ahdinkoni oli huomattu :) Tällä hetkellä kaikelle on paikkansa ja kaikki paikallaan.

Tuossa BagInBagissa on uskomattoman monta taskua helpottamaan järjestelyä ja löytämistä, paikka kaksille avaimille. Molemmissa päädyissä on myös kätevät nepparit, joilla se voidaan kiinnittää laukkuun. Eri kokoisia löytyy myös erilaisiin tarpeisiin.

Tuo tummansininen, minkä valitsin, on minusta myös tosi kiva käytettäväksi sellaisenaan. Ja tosiaan helppo vaihtaa kassista kassiin kaatamatta koko omaisuutta eteisen lattialle.

Sain myös alekoodin tarjottavaksi teille, joten kannattaa vinkata vaikka omalle murulle, että joulupukki voisi lähestyä järjestelmällisemmän uuden vuoden merkeissä. Koodilla ELLP1 saa ilmaiset toimituskulut tilaukseen aina 24.21.14 saakka.

Aika kätevä emäntä ja keksintö, eikös?


(yhteistyössä: Insjö)

10 kommenttia:

 1. Tästä oon kyllä kuullut tosi paljon hyvää, ja pitäisi ehdottomasti tilata itsellekin.... Kaaos se on minunkin käsilaukussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruskaaos, mutta onneksi selätettävissä :)

   Käy ihmeessä tilaamassa ja käytä tuota koodia, saat ilmaiset toimituskulut.

   Poista
 2. Minä odottelen omaani postista ja tämän postauksen perusteella se todellakin on odottamisen arvoinen. Mietin monesti, että miten miehet pärjää ilman laukkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on odottamisen arvoinen :) Minkä tilasit?
   Meillä Muru kulkee läppärilaukun ja treenikassin kanssa, varmaan tosi jees ;D

   Poista
 3. Minkä kokoinen sulla on Elisa käytössä? Ehdottomasti täytyy tilata. Oma Louis Vuittonin laukku on niin täynnä ja epäjärjestyksessä. Hankintalistalla myös Longchamp le pliage, kokoa vielä siitä mietin ja ehkä värikin vielä mietinnässä tummansininen vai musta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tämä:
   http://insjo.com/saimaa-tuuli-cotton-bag-in-bag

   Luikkarit on myös sellaisia mustia aukkoja, nimensä veroinen on mm. neverfull :D Musta on tuon tummansinisen lisäksi kyllä hyvä, luikkareihin sopii myös ruskea :)

   Poista
 4. täydellinen joululahja myös!

  VastaaPoista
 5. Mä tilasin tämän kun kaikissa blogeissa tätä kehuttiin mutta vaikka mitat oli netissä ilmoitettu, petyin hieman kokoon. Olisi saanut olla vielä aavistuksen isompi se isoin koska nyt sekin hukkuu laukkuuni ja kiireessä tungen tavarat aina ohi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi!
   Kannattaa vinkata, että jos valikoimiin saisi true-laukkuhirmuille yhden oversize koon :D
   Naisen kasseja kun on niin paljon eri kokoisia :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥