sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isien päivä.

Terkut isänpäivän illasta. Aloitettiin vähän erilaisella aamiaisella, sillä normaalin viiden sijasta aamupalapöydässä olikin yhteensä kymmenen. Murun veli lapsineen tuli eilen meille ja jäivät yöksi. 

Me olemme siinä mielessä onnellisessa asemassa, että saamme nauttia suuresta perheestä. Kun koko porukka lyödään kasaan, niin lapsia on yhteensä seitsemän :) Itselläni ei ole sisaruksia, mutta Murulla on supersuuri perhe sisaruksineen ja puolikkaine sisaruksineen. Minulla riittää taas sen sijaan serkkuja, sillä isäni tulee yhdeksänlapsisesta perheestä.

Vaikka lauantai-ilta venähtikin yli normaalin nukkuma-ajan, Pienin oli kärppänä kuudelta pystyssä. Jos johonkin voi luottaa tässä maailmassa, niin telkkarin uusintoihin ja Minityypin nahkavekkariin. Ne ei petä koskaan..


Molemmat isät lahjottiin aamiaispöydässä. Olimme viikolla tehneet lasten kanssa sormiväreillä taulun, jonka Nopsteri juhlallisesti ojensi isille. Pienin ilmoitti, että "hyvä isi! tänään on lahjapäivä!" (pyysin toivottamaan hyvää isänpäivää..). Silti omasta mielestäni kivoin lahja oli Tirpan eskarissa tekemä lahjakortti isille, joka oikeutti yhteiseen eväsretkeen.

Tein aamupalalle tänä vuonna kakun sijasta rocky roadseja. Nämä kolmen suklaan, vähän erilaiset palaset veivät kielen mennessään. Kävin nimittäin perjantaina punnitse ja säästä Tikkurilassa täydentämässä varastoja ja samalla sain idean näihin!

Kolmen suklaan rocky roads

Pistaasin sydämiä
Pehmeitä, värikkäitä kookospaloja
Maitosuklaata
Minttusuklaata
Valkosuklaata


Jos käytte esimerkiksi pähkinäostoksilla, niin kysykää ihmeessä tähän ainekset. Tie miehen sydänmeenhän kulkee vatsan kautta ;)

Perheen parissa meni myös loppupäivä, sillä kävimme perinteisesti vaarin kanssa syömässä. Suosittelen lämpimästi Järvenpään Martinaa. Oli palvelu, sekä erikoisruokavaliot kohdillaan. Ja jestas, mikä ruoka!

Oikein ihanaa isänpäivää kaikille isille!
4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle. Itse olen tehnyt noita kauan sitten, liian kauan. Pitäisikin taas tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nämä oli ensimmäiset omat kokeilukappaleeni ja oli kyllä herkullisia. Tee ihmeessä sinäkin, papukaijamerkki tämän herkun keksijälle :)

   Poista
 2. Tämä muistutti siitä, että rocky roadseja tulee syötyä aivan liian harvoin :) Ihana postaus, ihania kuvia.

  Anita
  http://www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥