keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Jollei jouluna ole lunta..

Kyllä se vaan on niin, että lumi tekee talven ja joulun. Toki joulu on myös tunnetila, joka valtaa tässä enenevissä määrin :) Jopa niin paljon, että joulupukin hommia on alettu tekemään pikkuhiljaa!

Monihan kerää sisältöä pukinkonttiin jo pitkin vuotta, mikä on tosi fiksua. Itse sitä herää aina vasta lähempänä h-hetkeä.. Toisaalta joulunaikaan kuuluu minusta se sellainen salamyhkäinen pakettifiilis ja ne ah, niin ihanat jouluruuhkat. 

Tänäkin vuonna aion hymyillä oikein leveästi ostosreissulla ja olla erityisen ystävällinen. Toivottavasti se tarttuu muihinkin sitten :) Mitäs muuten sanotte? Lahjat netistä helposti kotiin vai kaupasta fiiliksellä?


Se ihan oikea lumi suli pois, mutta meillä sataa lunta edelleen. Askartelin lumihiutaleita ja hommaa jatketaan vielä tyttöjen kanssa myöhemmin. On jännä, miten ihan pienistä jutuista tulee upeita kuvioita paperiin ja vain mielikuvitus on rajana!

Näihin on käytetty ristiäiskutsuista aikoinaan ylijäänyttä kuitutulostinpaperia, mutta ihan hyvin onnistuu aanelosista tai silkkipaperista. Hifistelijät tekevät hopeisia tähtiä foliosta. Sen kanssa vaan täytyy olla erityisen varovainen ja mitä paksumpi materiaali, sen helpompaa lasten käsitellä :)

Pinterestin joulukansiossani on lisää noita erilaisia malleja tähtiin. Ja hei! Kynsisakset on ihan loistava työväline tässä :)

Kuuluuko teidän jouluaskarteluihinne nämä perinteet?4 kommenttia:

 1. Mä rakastan kaupoissa kuljeskelua kun etsin joululahjoja mutta ei vaan meinaa löytyä aikaa. Turvaudun luultavasti ainakin osittain nettiin :-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Oli pakko laittaa viimeisimmältä kuvauskeikaltani tänne nuo ihanuudet!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥