maanantai 3. marraskuuta 2014

Joulumekkoja ja blogin joulukalenteri.

Jouluaattoon on enää 51 yötä, vaikka kuka niitä nyt laskee ;) Jouluvalmistelut eivät ole sinänsä vielä millään tolalla, mitä nyt jotain inspiskuvia on pinterestiin pinnallut ja tyttöjen mekkoja ajatellut. Niin ja eilen kaivoin esiin joululehtiä!

Tyttöjen mekot tulivat ajankohtaiseksi viime torstaina, kun pakkasin heille reissuun mukaan vaatteita. Viime joulun mekot ovat auttamattomasti liian pienet. Minityyppi ei halunnut sitä uskoa ja väitti makkarankuoren olevan ihan sopiva :D Toinen niin tykkäsi siitä..

Keräsin tähän kollaasiin muutamia omaa silmää miellyttäviä ja meidän tyttöjen tyylisiä mekkoja jouluvaihtoehdoiksi. Mitäs tykkäätte?

***

Työn alla muuten näiden muiden joulujuttujen lisäksi on blogin joulukalenteri! Muutama kiva juttu sinne onkin tulossa, joten joulukuussa kannattaa ehdottomasti olla kuulolla ;)

Ajattelin myös antaa teille mahdollisuuden osallistua tuohon kalenteriin, eli jos haluat jouluisen kuvasi, ideasi, fiiliksesi vieraskynällä blogiini, niin lähetä se minulle 23.11.2014 mennessä. Julkaisen näitä sitten joulukuussa aina jouluaattoon saakka!

Samoin sinä pienyrittäjä! Jos koet, että yrityksesi sopisi blogini teemaan ja ulkoasuun, sekä haluat osallistua joulukalenteriin, laita minulle sähköpostia tuohon 23.11.2014 mennessä.

Postia siis osoitteeseen lapetiteblogger@gmail.com ♥

(kuvat: jeriika / silverjungle / lindex / hm / kappahl )

4 kommenttia:

 1. Oi, ihania! Täytyy tutustua näihin tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy ehdottomasti, en nimittäin osaa millään päättää :D

   Poista
 2. 51 yötä menee niin kauhealla vauhdilla, että tässähän alkaa tulla kiire, jotta ehtii kunnolla nauttia fiilistelystä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥