keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Koekokkailua ja joulukalenterista.

Olen pikkuhiljaa alkanut suunnittelemaan itsenäisyyspäivän mahdollista menua ja koeannoksethan kuuluvat luonnollisesti tähän prosessiin.

Sain ison parsakaalilähetyksen ja päätin kokeilla siitä sosekeittoa. Parsakaalihan ei itsessään ole kovinkaan juhlallinen raaka-aine, mutta höystettynä porollapa on! Alkukeittona tämä on sopivan kevyt, mutta silti täynnä makua.


Parsakaali-porokeitto

Kaksi kokonaista parsakaalin kukintoa
6dl vettä
Kasvisliemikuutio
1 pkt savuporo-sulatejuustoa
Reilusti timjamia hienonnettuna

Pese ja pilko sekä kukinnot, että varret kattilaan ja keitä kypsäksi. Soseuta ja lisää juusto, sekä yrtit.

***

Keitto on siis tosi yksinkertainen ja varmasti maukas. Ja vaikka kaikki keitokseni ja kokkailuni ei aina miellytä meidän perheen pienimpiä, tämä maistui hyvin. Johtunee siitä, että kasvissosekeitto on yksi lempiruuista.


Blogin joulukalenteri onkin nyt yhtä luukkua vaille täysi ja olenkin hämmästynyt siitä miten kiva vastaanotto sillä on ollut :) Kiitos paljon etukäteen osallistujille! Eli mukaan mahtuu vielä yksi jos siellä ruudun toisella puolella löytyy kiinnostusta. Lisätietoja saat klikkaamalla tuota sivupalkin joulukalenteri-kuvasta tai lähettämällä minulle sähköpostia lapetiteblogger@gmail.com.

Iloa keskiviikkoosi!


1 kommentti:

  1. kuulostaapa ihanalta reseptiltä pitää hyllä testata ja kun vielä Kuusamon juustolla on sitä savuporoa...

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥