keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lahja isälle, jolla on jo kaikkea - lehti.

Minulla on huono tapa lukea syödessäni yksin. Harvemmin onneksi sentään perheen kanssa aterioidessani, mutta joskus myös silloin.. Lehtiin on vaan niin helppo uppoutua ja niissä on supermielenkiintoisia juttuja!


Usein ostan irtonumeroita ja suorastaan hihkun riemusta kun löydän alennetun numeron. Toisaalta kyttään tilaajalahjoja ja tilaan niiden perusteella.

Omia lempilehtiäni on oikeastaan tosi vaikeaa nimetä, sillä luen ihan kaikenlaista. Uskokaa tai älkää, mutta mikrobitti on ihan yhtä tuttu kuin menaiset :D Tieteen kuvalehdessä on todella mielenkiintoisia juttuja, sitäkin olen tilannut.

On olemassa oikeastaan varmaan vain yksi lehtikategoria, mistä en saa mitään irti: autolehdet. En vaan kertakaikkiaan ymmärrä niitä juttuja..

Seiskaa en sentään tilaa, mutta kampaajalla luen sen aina. Tunnustaako joku muu?

Lehti on mielestäni myös loistava lahjaidea esimerkiksi isälle tai vaarille, jolla on jo ns. kaikkea. Olen tilannut omalle isälleni Tex Willeriä ja Veikkaajaa ja hän on kyllä ollut ihan pähkinöinä niistä. Varsinkin ensimmäisestä :D 

Kannattaa kysellä vaikka kautta rantain, että mikä se lempilehti on lapsuudessa tai nuoruudessa ollut.


Ja vaikka se ensimmäinen numero ei tule siihen isänpäiväpöytään, niin lahjakortti, jossa on maininta asiasta lämmittää kyllä.

Ja niinkuin alennuskoodienkin kanssa, käytän aikaa näiden lehtitarjousten ja tilaajalahjojen googlaamiseen :) Tosi kattavasti näitä löytyy esimerkiksi Parhaat Lehtitarjoukset -sivustolta. Osassa tilaajalahjan saa vielä päättää itse.

Ylemmässä kuvassa on muuten ihan loistava arkiruoka: kinkkukeitto. Keitto valmistuu noin kymmenessä minuutissa, joten kyseessä on todellinen pikaruoka. Pakastimesta perunaa ja keittojuureksia, pussillinen palvikinkkua ja purkillinen juustokermaa.

Ei ehkä kuulosta kovin gourmeelta, myönnän.. Mutta toimii. Seuraava outo ruoka, mitä pitääkin kokeilla on lihapullakeitto :D Se vaan kuulostaa tosi väärältä!


(yhteistyössä Parhaat Lehtitarjoukset)

2 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että itsekin luen aina syödessäni, jos vain yksin satun olemaan. Usein käteen sattuu sisustuslehti, mutta muukin kelpaa. :) Ihana lahjaidea isälle, tuon voisi pistää mietintään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen vaihtoehto yksin ollessani on tv, mutta siihenkin usein lisään vielä lehden :D
   Pitäisi kyllä keskittyä ihan itse hommaan, sillä hyvästä ateriasta nauttii kaikilla aisteilla.

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥