maanantai 17. marraskuuta 2014

Onko joulupukkia olemassa ja lahjavinkit.

Meillä on viikonloppuna kynät sauhuten kirjoitettu joulupukille. Suurimman sysäyksen tähän antaa aina joulun alla ilmestyvät lelulehdet, joista käännetään kulmia, ympyröidään ja käydään verisiä taisteluita.

Myös kummien lahjatoivekyselyt ovat alkaneet, joten keräsin taas tapani mukaan vinkkejä meille ja teille. 

Kohta kolmivuotias (siis miten aika kuluu näin?!) toivoo kaikkein eniten omaa prinsessaa. Muistin yhtäkkiä Disneyn Animators nuket, vaikkeivat ehkä olekaan enää hip ja pop. Ainakin Disney Store myy näitä, mutta saakohan jostain muualta?

Eskarilaisen toiveena on edelleen Monster High jutut. Tälle listalle nousi Elissabat -nukke, sekä reppu. Meiltä löytyykin näitä nukkeja jo aikamoinen kokoelma, monen muun Moster High tuotteet lisäksi.

Brion junarata kaipaa lisäosia, mutta ehkä kuitenkin sängynaluslaatikollinen duploja lisätäytettä enemmän. Duplot ovat edelleen käytössä, myös ysivee leikkii ja rakentaa niillä.

Muovailu on myös ihan ykköspuuhaa ja vahoja kuluu. Niitä sekoitellaan epämääräiseksi ruskeaksi massaksi ja kannet saattavat jäädä raolleen. Play doh on ollut suosikkimerkki.

Perinteenä on myös ollut hankkia joka joulu yksi peli pelattavaksi koko perheen kesken. Afrikan tähti ja Kanin loikka ovat olleet ehdottomasti eniten pelatut. Tänä vuonna pelin paikan ottanee klassikko Twister.Meillähän vielä kaikki lapset uskovat joulupukkiin, myös yhdeksänvuotias. Koulussa kaverit olivat kuitenkin kertoneet, että pukki ei ole oikea. Nopsteri kysyikin siitä kotona ja kerroin hänelle, että ne ovat jokaisen omia uskon asioita, kuten hammaskeiju tai vaikkapa enkelit. Jokainen saa itse valita, mihin uskoo ja mihin ei. En siis ottanut sen enemäpää kantaa tyypin olemassaoloon.

Muru on enemmän sillä kannalla, että meidän tulisi jo hänelle kertoa. Että koulussa kiusaavat vain enemmän jos toinen vielä uskoo.. Mene ja tiedä sitten. Ehkä kuitenkin annan hänen uskoa joulun taikaan vielä tämän vuoden ja palataan sitten ensi vuonna asiaan :)

Iloa maanantaihisi!

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on suosikkeina kanin loikka ja Afrikan tähti. Onneks meidän tytöt ei vielä osaa kamalasti mitään toivoa. Silti niitä paketteja aina tulee. Liiaksikin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuuta! Me toivotaan siksi näiden lisäksi myös niitä aineettomiakin lahjoja, että lapsi pääsee vaikka kummin kanssa leffaan ja saa laatuaikaa :)

   Poista
 2. Meillä on vasta kaksi lahjaa hankittuna :) mutta kai tässä vielä ehtii :) mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain just hankittua ekan :D
   Täytyy varmaan kokeilla tuota netin ihmeellistä maailmaa enemmän..

   Kiitos samoin sinne!

   Poista
 3. Disneyn "toddler"-prinsessoja on myynnissä ainakin Anttiloissa ja Anttilan verkkokaupoissa. Ovat siis noin 35cm korkeita prinsessoja.

  Meillä on myös käytetty samaa taktiikkaa 8- ja 10-vuotiaiden tyttöjen kanssa - jokainen saa uskoa mihin haluaa ja kenelläkään ei ole oikeutta viedä tuota uskoa pois toiselta.

  /Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!
   kävin hakemassa meille sieltä Ruususen jo nyt, eipähän jäädä ilman :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥