lauantai 15. marraskuuta 2014

Toiset topat.

Meillä leijailee lumihiutaleita ihan hiljakseen. Muutama ohut silloin tällöin, maahan asti ei ehdi. Talvi tekee selkeästi tuloaan ja luonnon värit ovat hyvin marraskuiset. Kaunista heinää, talventörröttäjää ja harmaata.

Vihdoin sää taitaa muutenkin alkaa muuttumaan talviseksi ja topat saa kaivaa kaapista. Pienin on tähän asti mennyt välikaudella ja topalla rinnakkain, riippuen ihan sataako vai paistaako. Tirpalla on ollut kevyttoppaa ja housut ovat vaihdelleet sään mukaan.


Alkusyksystä pohdinkin enemmän näitä toppia ja sitä, onko tämän talven juttu haalari vai takki. Haalaria en ainakaan vielä ole hankkinut, eikä sitä ole kyllä tarvittukaan. Sen sijaan ihan uutta Racoonia tupsahti meille Jeriikasta. Kiitos sinne!

Kyseessä on Tessa Nordic -takki ja meidän koko eskarilaiselle on 128cm. Tässä on selkeästi kasvunvaraa, mutta ei missään nimessä liikaa. 122cm olisi ollut just nafti ja tämä varmasti menee lopputalven aina kevääseen asti.

Tirpalla on ollut viimeisen vuoden uskomaton kasvukausi menossa. Hän elää pyhällä hengellä ja kasvaa silmissä. Kengät ja housut jäävät pieniksi hujauksessa. Hän on kuin pieni koiranpentu isoine jalkoineen.

Tuossa takissa on minusta tosi kiva Racoonille tyypillinen, hieman pidempi malli, joka peittää pepun. Vyötärö on erotettu kavennuksella ja fleecevuori lämmittää  hyvin. Printti on kuitenkin ehkä uusista Racooneista kaikkein kaunein ja sekä äidin, että tyttären mieleen :)


Kengät talveksi hankin hulluilta päiviltä, ne Sorelin loskarit. Tällä hetkellä kuitenkin eniten käytössä ovat olleet Crocsin kumpparit villasukilla.. Ja nyt kun ilmat ovat kuivemmat, tarve on selkeästi vielä kuivemman sään kengille. Nuo Sorelit kun ovat aika painavat ja raskaat käytössä.

Hanskatkin tästä setistä puuttuu, ajattelin jotain tummansinisiä :) Olisikohan kunnon nahkarukkasia sen värisenä?

Pipon väkersin nopeasti eilen. Eihän se nyt ihan putkeen mennyt sekään.. Aloitin vitosen pyöröillä, mutta kavennuksissa jouduin pudottamaan viidelle kolmosen puikolle :D Ylivetokavennukset eivät ehkä ole se kaikkein kaunein, mutta ehkä vielä opettelen jonkin muunkin. Sama koko menee kuusivuotiaan ja kaksivuotiaan päähän, mutta jos Tirppa laittaa hiukset kiinni, pipossa saisi olla lisää pituutta. Oppia ikä kaikki.


Tuo takki onkin nyt -20% alessa Jeriikassa ja katsoin, että muukin Racoon oli alessa :) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa ja vaikka hankkia pukinkonttiin ihanuuksia.

Mitäs tykkäätte?yhteistyössä Jeriika

2 kommenttia:

 1. Näyttää todella kauniille! Ja pipon pyöräytit tosi nopeasti takille kaveriksi. Jos kaikilla ei puikot pysy käsissä, niin Lennen mallistosta löytyy kermanvalkeita pipoja takin/tämän haalarin kaveriksi. Ne löytyvät http://www.jeriika.fi/lenne-m-51.html?page=2&sort=2a

  Ja nahkarukkasia on ollut tummansinisiä. Meilläkin on yhdet, mutta merkkiä en kyllä muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin ne rukkaset katsastaa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥