tiistai 4. marraskuuta 2014

Tuliaiset ja 30+ iho-ongelmat.

Nyt, kun reissusta on pikkuhiljaa palauduttu ja jäljellä on enää osa pyykkivuoresta, on aika esitellä tuliaiset. Yleensä en sen kummempia hanki, muutaman kosmetiikkatuotteen ja pari viinipulloa.

Tällä kertaa jopa blossa jäi taxfreehen! Luulen, että flunssalla oli jotain tekemistä tämän kanssa. Myös perus Lumenet olin hankkinut Hulluilta Päiviltä vieläkin edullisemmin..

Löysin aivan ihanat Snö of Swedenin korvakorut, jotka hankinkin tarpeeseen. Jostain syystä korvieni iho on alkanut hylkiä helmikorujani, joiden kyllä pitäisi olla ihan ns. kunnolliset. En sitten tiedä, sisältääkö kulta nikkeliä tms? Niissä on siis metalliosa kultaa ja helmiosa oikea helmi.

Noh, niin tai näin, korvat olivat siinä kunnossa, että jotain oli tehtävä!


Myös meikkipussissa oli yhden vaalean luomivärin mentävä aukko. Estee Lauderin duosta oli vaalea loppu, mutta toisaalta pussukasta löytyvä chanelin valkoinen oli aivan liian valkoinen. Tämä beigeksi nimetty sävy oli täydellinen :)

Seuraava projekti olisikin nyt löytää ne oikeat ihonhoitotuotteet. Kesällä 30+ ihoni alkoi oireilla ja tuottaa epäpuhtauksia. Aikaisemmin ihoni on ollut todella hyvä ja teini-iästä tähän päivään olen selvinnyt yhden käden sormilla laskettavilla finneillä. Nyt niitä tulee jatkuvasti.

Olen kyllä kuullut 30+ aknesta ja mietinkin voisiko tämä nyt olla sitä. Ajattelin varata ajan ihotautilääkärille ja kysyä apuja, mutta jos teillä on hyviä vinkkejä, ne olisivat nyt kultaakin kalliimpia!

Kuvat on muuten nyt otettu uudella canonin 50mm f 1.8 objektiivilla, jonka sain tuliaisina digiexposta, kun podin kotona flunssaa :) Ensimmäinen kiinteä linssi, jonka käytön harjoittelu on nyt aloitettu! Pahoittelen surkeita kuvia, ehkä ne tästä vielä paranee.. :D

Oikein ihanaa tiistaita ♥
4 kommenttia:

 1. Heip! Vähän liiankin tuttua tuo 30+ akne! Siitä kärsin täällä minäkin. Hain apteekista kaikkein tujuimmat hoitoaineet, mitä vain ilman reseptiä saa. En nyt muista tässä ulkoa niiden nimiä, mutta on kasvojen pesuaine ja saman sarjan kasvovesi, sekä sellainen hoitorasva, joka laitetaan yöksi ja se kuitavattaa ongelmakohdista ihoa todella paljon. Ei siis käy sellaiselle, joka kärsii myös kuivasta ihosta. Mutta ne tietää kyllä apteekissa, kun pyytää vaan "tujuimmat mahdolliset mitä ilman reseptiä saa".

  Tilasin eBaysta Konjac-sienen, kun luin eräästä blogista kehuja, että sellaisella saa mustapäät ja valkopäät helposti kuriin. Paketti ei ole vielä saapunut, niin en ole päässyt testaamaan.

  30+ akne SUCKS! OIkeesti, sitten kun tästä pääsee kunnolla eroon niin on tietysti jo vanha ja ryppyinen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!

   Täytyykin kysyä apuja myös apteekista :) Minulla on vaan kuiva iho, joten se taitaa olla ongelma..

   Tuosta sienestä en ole vielä kuullutkaan!

   Sanos muuta.. Nyt kuuluisi olla se aika, jolloin saisi nauttia siitä kunnollisesta ihosta, mutta pyh :/

   Poista
 2. Mistä ostit aikaisemmat korvakorusi? Itse ostin kolmien korvisten setin Glitteristä, heidän mallistostaan joka ainakin lupasi aitoa hopeaa olevat korvakorut. Varmistin vielä myyjältäkin että olivat aitoa tavaraa. No kuinkas kävikään, ehdein käyttää niitä noin 5 päivää (yöt ja päivät, reiät tehty vanhemmat puolivuotta sitten) kunnes se osa tapista, mikä tulee reiän siaään, mustui pikimustaksi ja korvareiät tulehtuivat ja turposivat... Ei ole luottaminen "muka aitoihin" koruihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kävipä sulla huono tuuri :(

   Nuo minun helmikorut on kyllä ihan kultasepältä ja ns. oikeasti aidot.. Siksi mietinkin, että ainoa, mikä siinä voisi olla, on tosiaan se, että kulta sisältäisi nikkeliä tai jotain muuta allergisoivaa..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥