lauantai 29. marraskuuta 2014

Turhuuksien rovio.

Sain eilen hengähdystauon arjesta, kun Muru ilmoitti, että Flamingosta on huone varattuna ja saan nukkua rauhassa. Ihanaa! Ja tuli kyllä tarpeeseen. Minityypillä on uhmaikä myös öisin ja meitä on piinanneet kauhukohtaukset ja muut raget. Noin niinkuin yhdeksänvuotiaan termiä käyttäen.

Ei siinä mitään, olen kyllä tottunut heräämään öisin, mutta nyt uutena juttuna on tullut, etten saakaan enää loppuyöä unta. Siis vaikka muu talo nukkuu.. On kuulkaa aika rapea fiilis napsaista auto käyntiin, kun on ollut jo kolmesta asti hereillä.

Vietin ihan superlaiskan illan, siis sellaisen, joista äidit haaveilevat päiväunissaan. Hain jopa ruokani huoneeseen, lotrasin pitkän suihkun, levitin naamioita ja datasin. Luin lehtiä ja katselin elokuvia. Aamutakissa ja sängyllä. Söinkin sängyssä, ihanan pehmeissä lakanoissa.

Aamulla vielä hotelliaamiainen ihan rauhassa ja siitä ruokakauppaan ihan yksin. Nyt on niin levännyt ja virkistynyt olo!


Käytin aikaani mm. siihen, että keräsin muutaman joulukollaasin, joista yksi itseasiassa hyppäsi eilen luvattomasti jo blogiin :) Ideana oli, ettei näissä ole mitään järkeä. Tuotteet saavat olla minkä hintaisia tahansa ja kuinka irrationaalisia tahansa, lähtien vaikka omasta lentokoneesta. Jos saisit ihan mitä tahansa, mitä valitsisit?

Kolme settiä, yksi sinulle, yksi hänelle ja yksi ystävälle. Ei budjettia, ei rajoja.

Omaan kuuluisi meidän Lexinton -sarjan täydennys. DLM -pöytä olisi myös aivan ihana ja ehdottomasti uusi sänky! Sitten voisin hipsiä lämpimissä Uggin slipareissani, kääriytyneenä Beach House Companyn kylpytakissa, muki kädessä. Lasken sen DLM -pöydälleni ja hyppään pehmoiseen sänkyyn.


Hänelle taas hankkisin autoon liitettävän musiikkilaitteen ja vaikka uuden autonkin. Sitä voisi ajaa Uggin hansikkaat kädessä, sonnustautuneena äijämäisillä asusteilla. Kotiin saapuessa omat sliparit vielä jalkaan ja minun viereeni :)

Ystävälleni taas koruja ja lämpöä. Ihania ihonhoitotuotteita ilostuttamaan mieltä ja kaunistuttamaan kylppäriä.

Mitäs sanotte? Haastan mukaan blogit: elävästä elämästä, rauharentola, shoelover, kultahippu ja karkkipurkki. Heittäytykää villeiksi ja taivaskaan ei ole rajana :)

ps. ystävän/hänen kollaasin voi vaihtaa halutessaan lasten kollaasiksi.


4 kommenttia:

 1. Ihana ylläri mieheltä, tuli varmasti tarpeeseen! Ja aika kivat listat olet koonnut vapaailtana. :)
  Kivaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen ja nautin täysillä <3

   Sunnuntai-illan toivotukset myös sinne :)

   Poista
 2. Miten ihana haaste! Ehdottomasti yritän tähän ehtiä tarttumaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥