perjantai 7. marraskuuta 2014

ZbH tilaus.

Kiitos kaikista eiliseen postaukseen tulleista kommenteista. Niinhän se taitaa olla, että suurin osa meistä kansalaisista on suoraselkäisiä ja sitten murto-osa niitä ns. mätiä kappaleita. Ei kai sille muuta voi, kuin esittää hartaan toiveen siitä palauttamisesta ja toisen asemaan asettumisesta. Miltä sinusta tuntuisi?

No tänään kuitenkin tuntui siltä, että jalusta on kaivettava esiin. Kuvaushommathan ovat lähes mahdottomia ilman jalustaa tähän vuodenaikaan. Niin ja peeäs. aurinko olis kiva.

Kuvasin sitten osan jalustan kanssa ja osan ilman. Yhtä kaikki, Zelected by Houze tilaukseni tuli :)


Koska olen hieman varuillani tällä hetkellä näitä sisustuskutsujen tilauksia silmälläpitäen ja tämä ZbH on ihan uusi juttu, lähdin hyvin varovaisesti liikenteeseen. Tilasin mielettömän ihanan tuoksuisen käsisaippuan, sekä tuoksukynttilän.

Tilausvahvistus tuli sähköpostiin ja toimitusaika oli kolme viikkoa. Veikkaan kuitenkin, että tällä hetkellä on kuumin aika menossa ja siksi tuo toimitus oli niin pitkä. Tuotteet oli pakattu asianmukaisesti ja jokainen tuote ehjä, sekä sitä mitä pitikin.

Käsisaippuan otankin esiin varmasti vain vieraita varten, sillä kulmakunnan lasten käytössä tuo pullo kestänee about nanosekunnin. Saippua tuoksuu vaniljalle ja kynttilä taas raikkaalle.

Kynttilä saa varmasti myös odottaa joulun ylitse, sillä minusta se on kovin keväisen herkkä. Otan sen silloin käsittelyyn. Tällä hetkellä kiehtoo tummat ja mausteiset tuoksut!

Ihanaa viikonloppua :)
4 kommenttia:

 1. Hain myös mun ja S:n tilauksen tällä viikolla postista, ihania juttuja oli!
  Mähän otin ne korkeat hopeanväriset kynttiläjalat (3kpl paketissa), jotka oli esillä teidän pöydällä, kaksi kaunista purkkia (hopeiset nekin) sekä juuri tuon samaisen saippuan (sekä tietysti sen THE tupsun) ;)
  Tosi tyytyväinen olin, tilaan varmasti jatkossakin!

  -Alissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kynttilänjalat oli kyllä tosi kauniit <3
   Ja tupsut! Niitä pitää ensi kerralla sitten tilata :D

   Poista
 2. Ihan samat jutut tilasin ja lisäksi kynttilänjalkoja äidille joululahjaksi :-)
  Kiitos vielä kutsuista ♥

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥