torstai 8. tammikuuta 2015

Babyshowerit osa 2.

Nyt kun tämä juhlasuunnittelu on tapetilla niin palataanpa hieman ajassa taaksepäin. Kuten syksyllä mainitsinkin, saan jälleen kerran kunnian päästä ihan pienen ihmisen kummiksi. Tulevalle äidille leivottiin jo kakku ja näitä juhliakin on suunniteltu hieman täällä blogin puolella. Kuten muitakin kivoja juhlia :)

Keräsin fb:n puolelle ryhmäkeskustelun, jossa porukalla ideoimme kekkereitä enemmän ja jaoimme tehtäviä. Homma toimi tosi hienosti ja saimme kuin saimmekin aikaan yllätysjuhlat.
Päätimme järjestää juhlat Hotel Kämpissä ennen joulua. Laskettu aika on nyt helmikuun alussa. Emme uskaltaneet jättää showereita enää tämän vuoden puolelle, sillä noista pienistä ei koskaan tiedä, kuinka omapäisesti haluavat syntyä - tai olla syntymättä.

Tarjoilut hoidimme kimpassa nyyttäriperiaatteella. Mitään turhan monimutkaista emme lähteneet hotellihuoneeseen tuomaan, vaan tarjolla oli tapas -tyyliin pientä ja mutkatonta sormisyötävää.

Juhlajuoma luonnollisesti alkoholitonta.Ohjelmaan kuului juttelua, paljon juttelua ja kokemusten jakamista. Syömistä ja pientä arvuutteluakin. Täytimme yhdessä tulevalle äidille kirjan, johon listasimme mm. nimiä, painoa, pituutta ja syntymäpäivää. Oli vauvakuvien tunnistamista, sekä vauvanvaatteiden tuunaamista.

Lopuksi olimme kutsuneet paikalle myös tulevan isän ja he pääsivät jatkamaan loppuiltaa yhdessä illallisen ja rentoutumisen merkeissä.

Kaikenkaikkiaan ihana porukka ja ihanat juhlat, kiitos vielä tätäkin kautta kaikille osallistujille :)

Millaisia babyshowereita te olette järjestäneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥