torstai 1. tammikuuta 2015

Eppusen ja Islan kanssa.

Heippa hei sinne ruudun toiselle puolen ja vielä kerran oikein hyvää utta vuotta! Toivottavasti kaikilla oli oikein onnistunut vuodenvaihde :)

Meidän touhuja saikin seurata instagramissa, tosin itse olin maltillisesti autolla. Meillä on perinteenä juhlia joka toinen uusi vuosi porukalla lasten kera ja joka toinen taas ilman lapsia. Tänä vuonna mentiin ilman. 

Ruokaa ja hyvää seuraa riitti pikkutunneille asti. Kävimme läpi kulunutta vuotta ja teimme suunnitelmia tulevalle. Onni on ystävät.

Ystävistä puheen ollen.. Käydessäni läpi viime vuotta minulle iski haikeus ja naputtelin pikaviestin leikkitreffeistä. Kävimme leikkimässä Epun ja Islan kanssa ja tietysti päivittämässä kuulumisia. Aika kului supernopeasti ja ipanat viihtyivät keskenään. Sain tuosta Isla -söpöläisestä hyvän ystävän :)

Nyt häippäsen noutamaan omat mussukat mummolasta ja sen jälkeen olisi oman vaatekaapin siivous. Päätin helpottaa sen tunkua tekemällä tilaa uusille, mutta myös tyhjyydelle. Lastenvaatekirpuista minulla olisikin hyvä paikka, mutta mikä olisi aikuisten vaatteille paras myyntikanava?
4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥