keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Juhlasuunnittelua.

Meillä on kaksi alkuvuoden tyttöä ja tänä vuonna päätin järjestää heille yhteiset synttärit. Isompi saa toki omat kaveribileensä, mutta siis nämä ns. sukulaissynttärit ovat tänä vuona yhteiset. Eroa syntymäpäivillä kun on reilut kaksi viikkoa..

Minulla kävi joulukuussa uskomaton tuuri. On edelleen vaikeaa uskoa, että voitin bloppshopin joulukalenterista American Sweetien kakun! Tämä voitto oikeastaan sai aikaiseksi päätöksen.

Tyttöjen kanssa olemme nyt selanneet kakkuja ja yleinen linja on vaaleanpunainen. Miten en ole yhtään yllättynyt :) Saivat siis yhdessä valita kakun ja samalla harjoittivat yhteistyö- ja kompromissitaitojaan. Heillä on kuitenkin neljä vuotta ikäeroa, vaikka jutut suurimmaksi osaksi kohtaavatkin.

Pinkin ajattelin yhdistää kultaan ja kimallukseen, tuo yhdistelmä näyttää aivan ihanalta!


Juhlien suunnittelu onkin jo alkanut pinnailun muodossa parties -kansiooni pinterestissä. Makeat vaaleanpunaiset ovatkin helppo homma, mutta teemaan sopivat suolaiset vähän hankalampi. Ajattelin ainakin englantilaistyyppisiä pieniä kolmioleipiä, mutta muuten pää lyö vielä tyhjää.

Melkein parempaa kuin itse juhlat, taitaa olla se fiilistely ja suunnittelu :) Jakaako muut samoja ajatuksia?

6 kommenttia:

 1. Se on niin totta, juhlien suunnittelu on sitä parasta!!! Ja ihania fiiliskuvia löysit... Meidän Murulla 3v juhlat kesällä joita olen jo miettinyt viime synttäreiltä asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no ihan niin pitkään en ole suunnitellut :) Sä olet selkeästi pro-järkkäilijä!
   Viime kesänä tosin skideillä festareilla oli prinsessa-synttäreistä esittely ja hetken soin ajatusta näille bibiksille.

   Poista
 2. Ihania ideoita! Oi, miustakin suunnittelu on Se juttu! :) teekuppilisen ääressä on monet juhlat mietitty ja suunniteltu. Ihana plärätä ideoita ja rehellisesti, joskus kriisin partaalla kun ideoita olisi jo liikaa eikä meinaa keksiä mitä loppujen lopuksi jättäisi ja mitä karsisi pois :) pitäisköhän miettiä sivutointa pienten juhlien suunnittelijana/järjestelijänä.. mm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli :)
   Pitää yrittää järjestää mahdollisimman monet kissanristiäiset, että saa kaikki ideat käytettyä :D

   Poista
 3. Oih miten syötävän ihania inspiskuvia <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥