tiistai 27. tammikuuta 2015

Kevätsuosikit.

Tiistaimoikat! Välikautta en ole oikeastaan vielä kummemmin pohtinut, sen kummemmin että ainakin osa viimesyksyisistä taitaa vielä sopia. Toivottavasti.

Jännä juttu, että välillä nuo kullanmuruset kasvavat yhdessä yössä ja välillä taas kuljetaan kolmatta vuotta samoissa kamoissa. Ainoa syy päivittää kaappia on vaatteiden rikkoontuminen ja ainakin tuo jäbä osaa sen taidon kiitettävästi.

Vieläkään en ole päässyt poikien ajatuksenjuoksuun mukaan, mutta ehkä se vielä joskus tapahtuu.. :D

Sisävaatetusta olen sen sijaan jo katsellut sillä silmällä ja nyt kun noita kevät/kesä mallistoja alkaa taas tupsahdella, niin päädyin hm:n sivuille. Tykkään siitä, että löytyy kivannäköistä peruskamaa suht edullisesti. Vieläkään emme nimittäin ole saaneet niitä "kadonneita" vaatteita takaisin..


Tirpan tyyliä on oikeastaan tosi hankalaa kuvailla. Hän on pitkä ja superhoikka, isoine jalkoineen. Vähän kuin koiranpentu tällä hetkellä. Osa vaatteista näyttää tosi hassuilta hänen päällään tämän vuoksi.

Parhaiten hänelle sopii ns. tregginssit tai jegginssit ja jotain sen kanssa. Mielummin vähän pidempi yläosa, sillä se tasaa mittasuhteita. Muuten koko tyttö on pelkkää jalkaa ja näyttää katkeavan tuulessa :D

Viime syksyn glitter -tennarit eivät oikein kestäneet käyttöä, mutta nyt löysin vähän vastaavat, ehkä paksummat ja tukevammat.

Hm:n tyttöjen vaatteissa on se kiva puoli, että niistä löytyy vielä hauskoja ja lapsellisia kuoseja.

Pienin sen sijaan halusi tänä aamuna pukeutua prinsessaksi päiväkotiin. Torppasin hänelle pompin tyllihameen ja totesin, että käytettäväksihän nämä on ostettu.

Aamut meillä menee vaatteiden suhteen mukavasti. Puetaan ainakin toistaiseksi sitä, mitä äiti kaivaa kaapista.

Miltäs näyttää? Joko te olette selanneet kevätmallistoja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥