tiistai 13. tammikuuta 2015

Kotipäivänä.

Saan nauttia tänään kotipäivästä, jolloin ei kummemmin päivällä tarvitse täältä poistua :) Aamulla oli yksi palaveri liittyen Nospterin kuntoutukseen, mutta muuten aion omistaa loppupäivän vain röhnötykselle. Tai no onhan tässä kyllä kuvia läpikäytävänä, pyykkihommia ja muita "epätöitä"..

Muru lähti aamulla työmatkalle Osloon, joten kerään voimia illan harrastusrumbaan ja kuljetuksiin :D

Täytyy myöntää, että jos heti aamusta ei olisi tuota paltsua ollut, niin olisin täällä edelleen naama kampaamatta ja eilisellä ponnarilla.. Sen kerran kun ehtii ja viitsii, niin tykkään väkertää itselleni kaikenlaista. Vapaahetkinä kannattaakin näitä kampauksia kokeilla, eikä kiireisinä toimistoaamuina.. Sekin on kyllä tultu kokeiltua.


Minua on jo jonkin aikaa kiehtonut kampaus, joka toteutetaan kiepsauttamalla hiukset pannan ympäri. Panta tulee ensin siis tuohon hiusten päälle, vähän kuin kruunuksi ja sitten vaan osio kerrallaan kieputetaan taakse.

Kesällä tai juhlissa pannan voi vielä jättää osittain otsalle (paitsi tällaista piikkipantaa) ja saadaan aikaiseksi pieni hippifiilis.

Tähän varmasti löytyy paljon tutoriaaleja ja parempiakin kuvia, mutta tosiaan se hovikuvaajani on nyt reissussa, kaukolaukaisija kaupassa ja jalusta autossa :D


Vielä pitäisi kokkailla iltaruuat, mutta taidan kuitenkin ottaa vielä hetken itselleni ja syödä eilisen kasvispizzan jämät, sekä katsoa pari jaksoa siltaa netflixistä.

Taisi muuten olla ihan eka gluteeniton pizzapohja, jonka tein ihan itse. Aikaisemmin olen käyttänyt pakastealtaasta löytyviä rieskoja pohjana. Toimivat tosi hyvin ja ovat edullisempiakin kuin pelkät pizzapohjat.


Mitä te yleensä puuhaatte vapaapäivinä?


4 kommenttia:

 1. Voi vitsit kuvistasi tulikin mieleeni, että tarvitsisin tuota mustaa dymo nauhaa. Miten sen aina unohdankin ;). Mukavaa vapaapäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Äkkiä tilaus menemään tai clasulle ostoksille! ..tosin sieltä saattaa tarttua paljon muutakin mukaan.. :D

   Poista
 2. Kiva kampaus idea ,mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥