sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kuumailmapallolla lastenhuoneen ympäri.

Sunnuntaihuomenet! Lunta on tullut viime yönä niin paljon, että tänään saa hien pintaan heti aamusta lumitöillä :) Sinne suunnataankin heti kun kello näyttää sellaisia lukemia, että kehtaa mennä kolistelemaan..

Viereinen luistelukenttä on myös peittynyt lumeen. Kävimme eilen illalla siellä luistelemassa ja Pienimmälle laitettiin luikkarit ihan ekaa kertaa jalkaan. Olin aivan varma, että lopputulema on nopeasti kotiin, mutta mitä vielä!

Neiti ei hyväksynyt vaihtoehtoa, ettei osaisi luistella. Hän  meni ja meni ja kaatui ja nousi ihan itse ylös. Jatkoi matkaa! Ihan uskomatonta! On kyllä niin päättäväinen ja itsepäinen tapaus :)


Mietin edelleen, että siirrän tyttöjen puisen keittiön joksikin aikaa varastoon ja teen tilalle sen tiipiin. Keittiöleikit ovat muutenkin holdissa tällä hetkellä.. Parhaat leikit ovat ulkoleikkejä ja kotona luetaan ja tehdään legoja ja palapelejä. Silloin tällöin leikissä on mukana myös jokin nukke, mutta ei keittiötä. Ei oikeastaan pitkään aikaan.

Sormet oikein syyhyää päästä totuttamaan tätä, toki varastoon täytyy saada ensin vähän tilaa.. Mutta sitä projektia odotellessa väkersin tytöille huoneeseen pienen piristäjän.

Pieni koiruli pääsi matkustamaan kuumailmapallolla :) Varsinkin yläsängyn asukki pitää tästä kovasti. Alasängyssä majaileva sen sijaan vaatii tekemään sängystään majan, rispustamaan siihen eteen viltin. Majaa se tekee ihan joka paikkaan.

Tämäkin puhuu sen tiipiin puolesta ;)


Tuo olikin helppo toteuttaa ja pohdin kaupassa olisinko hankkinut langaksi pakkausnarua. En kuitenkaan osannut yhtään arvioida menekkiä, joten valitsin sitten virkkuulangan. Nyt sitä olisi sitten oikeastaan vielä kerällinen jäljellä :D Että mitäpä siitä tekisi..

Jos teillä on vaikka ekaluokkalainen, joka osaa virkata niin tämä on tosi helppo toteuttaa :)

Nyt vielä kuppi kahvia ja sitten lumihommiin ipanoiden kanssa! Kivaa sunnuntaita!


10 kommenttia:

 1. Ihana idea! Voisi olla meidänkin pikkuneidille mieluinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Virkkaamaan vaan, on kyllä tosi yksikertainen juttu!

   Poista
 2. Haha! Mahtavaa että pienellä löytyy sisua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, olin itse ihan hämmästynyt :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Noita minityyppejä riittää ja lasten toiveesta voi vaihdella matkustajia.

   Poista
 4. Ihana! Meillä on makkarissa samanlainen valaisin, ilman koria ja matkustajaa tosin :)
  Kivaa uutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Perusvarmaa ikeaa.. Sopii sellaisenaa just vaikka aikuistenkin makuun :)

   Ihanaa viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥