sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lunasta lupauksesi.

Vuoden vaihtuessa tuli luvattua kaikenlaista ja nyt tätä uutta vuotta onkin kulunutkin muutama päivä. Mitä olen tehnyt tavoitteideni eteen vai olenko mitään? 

Lupasin nähdä enemmän ystäviä IRL. Kuluneella viikolla olenkin nähnyt yhden juoksulenkillä ja pari muuta kahvitellessa. En vain siksi, että lupasin, vaan puhtaasti siksi, että se on tuonut hyvää oloa. Kokonaisvaltainen hyvä olohan oli myös tavoite.


Olen tarkistanut ruokavalioni päälinjoja, mutta paljon on vielä tekemistä. Illan herkkuhetket kun kääntävät sen kelkan. Toisaalta juoksut muutaman kerran viikossa tasoittavat ja antavat luvan herkutella.

Vähän kaksipiippuinen juttu. Hyvää oloa tulee liikunnasta ja herkuista. Herkuista taas tulee pöhö, joka ei olekaan hyvä juttu.. Pitäisi löytää ne oikeat herkut.

Ruokavalioon olen lisännyt 100% enemmän kasviksia. Osan aterioista voi korvata vegaanisilla vaihtoehdoilla superhelposti. Olen selaillut tuota vegaanin keittokirjaa, joka pitää sisällään järkeviä ohjeita. Sellaisia ihan jokapäiväisiä.


Iltaisin olen rauhoittunut ja vähentänyt koneaikaa. Katson elokuvia ja luen kirjoja.

Elokuvista katson juuri niitä akkojen hömpötyksiä :) Kirjeitä Julialle, Toscanan auringon alla, Vicky Christina Barcelona, Eat Pray Love..

Kirjoista taas Kesä Toscanassa, Kesäsiskot, Gorilla Beach..


Sovimme porukalla aloittavamme joogan ja ensi viikolla olisikin ensimmäinen tunti. Jestas, että jännittää!

Tässä on nyt hyvä olla ja hyvä jatkaa eteenpäin. Mitä sinä olet tehnyt tavoitteittesi eteen?

Rauhallista sunnuntaita :)


5 kommenttia:

 1. Täällä on kans katseltu tyttöjen hömppää ja nautittu rentoilusta, nähty ystäviä ja sukulaisia. Toisaalta myös käyty lenkillä. Mut pahana uhkana hyvinvoinnille nuo joulusuklaita pursuavat kaapit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan parhaalta :)
   Joulusuklaat on kyllä vaarallisia, osan vein heti tuliaisiksi :D Yksi avattu oli aivan pakko syödä..

   Poista
 2. Oi mistä nuo kauniit laatat (?) ovat? <3

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattoja ovat :)
   Sain ne ystävältäni, mutta muistaakseni Bauhausin kuvastossa olen nähnyt samoja.

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥