keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Marketti vs. merkki.

Heipsan! Aion mennä vielä pari päivää vaatelinjalla, tänään näitä ja huomenna kutsuillaan me&i parissa :) Tänään nimittäin kävin ruokakaupassa (huomisia kutsuja varten) prismassa ja päädyin ale-kylttien perässä vaateosastolle. Siis naistenvaateosastolle.

Suurin osa oli -70% tarjouksessa, mutta oikeastaan se ei vielä merkitse mitään. Tässä vuosien saatossa olen pikkuhiljaa oppinut, ettei tuotetta kannata hankkia vain sen ale-lapun perusteella. Ne on juurikin niitä heräteostoksia, joita katuu jälkikäteen.

Mutta oikeastaan mielen päällä oli tänään siellä kaupassa markettikama. Siis saako marketista ostaa vaatteita? "No nää nyt on vaan prismasta" "Jotain cittarin halpisrytkyjä"


Pitääkö vaatteen olla kallis, jotta se on hieno? Tai ostettu vaatteisiin keskittyvästä ketjusta ennemminkuin ruokakaupasta?

Vaikka merkkivaate onkin ihan kiva, en hanki sitä myöskään lapun perusteella. Huolimatta siitä, onko lappu kirkuvan oranssi vai tyylikkään paksulle pahville kohofontilla painettu, vaatteen täytyy olla kiva. Ja istuva. Ja kangas hyvä.

Nämä nyt sattui osumaan silmiin siellä prisman alerekissä. Yhteensä alle 15e.

Mitä sanotte, voiko markettikamaan pukeutuva olla muodikas ja tyylikäs?


12 kommenttia:

 1. Ite en oo merkkien perään ja saatan ostaa vaatteeni vaikka sieltä prismasta. Kunhan itse siitä pidän ja se ei ole kallis. Tietysti se merkki olisi varmaan kiva, mutta onko sillä loppujenlopuksi väliä. Ite ehkä kiinnittäsin huomiota kotimaisuuteen ja näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaisuus on kyllä plussaa aina, oli kyse mistä tahansa :)

   Poista
 2. Kivat löydöt! Mun mielestä ostopaikalla ei ole yhtään mitään väliä. Pääasia että vaatteet miellyttää omaa silmää ja on omalle budjetille sopivat. Sitäpaitsi kuka niitä merkkejä jaksaa katsoa? Just nyt jalassa on prismaa oman merkin sukkikset :) ja vielä, sieltä samasta mestastahan ne kaikki vaatteet tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että isoissa tehtaissa tehdään sekä gantia, että tarjoustaloa :)

   Poista
 3. Mulle taas materiaali on kaikkein tärkein. Jos se tuntuu käteen kamalalta niin en osta ja usein valitettavasti nämä "halpis"merkit on sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akryylia en itsekään kovin mielellään käytä, pehmoinen puuvilla on lemppari :)

   Poista
 4. Voihan markettivaatteissa hyvinkin olla tyylikäs, kun vaan löytää oikeanlaiset jutut. Vähän niin kuin kirppistenkin kanssa. Itse vaan en ikinä löydä mitään, joten olen lakannut katsomasta. Monesti tuntuu, että ne on pääosin aika tätimäisiä. Anttilan kuvastoissa on usein kivannäköisiä, mutta ei sitten livenä olekaan sitä miltä näyttää. Vaikka eihän merkki tyylikkääksi tee, kyllä kalliiltakin brändeiltä löytyy huteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tätimäisyy johtuu osittain leikkauksista, tarjoitan esim housuista löytyvää "vatsapussia" jne :)

   Mustan neuletakin kanssa harvemmin menee kyllä metsään..

   Poista
 5. Hmmm.. Miksei voisi olla tyylikäs? Eri asia sitten, voiko olla muodikas? Itse ostan suurimman osan vaatteistani marketeista, mutta en ratsasta muodin korkeimmalla aallonharjalla.:) Marketeista saa minusta kestävimmät ja edullisimmat perusvaatteet, kuten trikoopaidat ja -topit, neuletakit, tunikat, legginssit, oloasut jne. Ja markettimallistoista pitää toki tehdä vähän karsintaa, en minäkään ihan kaikkia kukkaisia mummomekkoja sieltä valitsisi :) Markettivaatteiden eduksi luen myös useimpi vaatekauppoja reilummat mitoitukset ja laajemmat plus-koon mallistot.

  Kiva muuten tuo löytämäsi t-paita!

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muoti on tainnut ajaa minusta ohi jo kauan sitten, kun aloin löytämään omaa tyyliäni. Saan siihen kyllä muodista vaikutteita, mutta jätän ne trendikkäimmät jutut nuoremmille :)

   Aion kyllä vastaisuudessa katsellä enemmänkin sillä silmällä!

   Poista
 6. Ihania juttuja, ja helposti yhdistettävissä vaikka merkkifarkkuihin tai markettileggareihin! :) Iloista loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tänäänkin tuo setti ollut päällä :D

   Ihanaa viikkoa sinnekin <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥