torstai 15. tammikuuta 2015

Molokids SS15

Oletteko suunnanneet katseen jo kevääseen? Minä oikeastaan en, fiilistelen edelleen vasta tulevan hiihtoloman vermeitä, mutta osittain mieli vie jo kevään Rooman reissuun ja sen varusteisiin.

Jerikaan on kuitenkin tullut jo molokidsin kevät myyntiin ja päädyin katselemaan sivuja lasten kanssa. Jännä, miten aikuisten ja lasten mielipiteet vaatteista ja kuoseista eriävät. Vaikka onhan se tullut huomattua jo me&i:kin kohdalla :)

Katselin valikoimaa 9,5v pojan kanssa ja meidän näkemykset vasta eroavatkin. Hän on aina ollut ns. lapsellinen lapsi ja huomaahan sen myös mieltymyksistä. Hän ei oikeastaan perusta kovinkaan cooleista ja aikuismaisista vaatteista, vaan värit miellyttävät. Pääkallot ja pahikset ovat ihan nounou, ne ahdistavat. Samoin vaatteiden ihotuntuma on tärkeä.

Äidin ja isän yksiväriset valinnat häviävät ihan 6-0 lapsen omille. Mustaa, coolia takkia parempi olisi hänen mielestään värikäs Rainbow. Samoin uikkareista kiehtoo enemmän kokoprintti. Housujen mallin tulee olla slimfit, sillä shortsimalliset löysähköt tuntuvat epämukavilta päällä.

Farkkuja hän ei oikeastaan edes käytä, colleget se pitää olla!


Tirpan, jonka juuri ilmoitin kouluun (!) maku alkaa sen sijaan aikuistua. Huomaan, että hän katsoo paljon myös minun pukeutumistani. Toivon kuitenkin, että vielä muutama vuosi mentäisiin suht lapsellisesti :) Lempivärejä ovat kuulemma musta ja valkoinen..

Onneksi sentään ihan just kolmevee prinsessa pitää vielä kovasti pikkuisten vaatteista, röyhelöistä ja mekoista.

Uikkarit meillä olikin viime vuonna pomp de luxilta, nyt mietin taas näitä haalarimallisia. Ainakin ulkouintiin aikasempi kokemus popin uv-uikkarista on ollut tosi positiivinen.

Mitäs sanotte molon keväästä? Taitaa jakaa printtiensä puolesta aika paljon mielipiteitä :)

ps. Jeriikasta nyt yli 100e arvoiseen (norm. hintaiset) tilaukseen saa 15e arvoisen lahjakortin kaupan päälle (uutiskirjeen tilaajat), sekä blogin lukijoille koodilla moloss15 ilmaiset toimituskulut, kun tilauksessa on väh. yksi normihintainen tuote :)

yhteistyössä Jeriika

2 kommenttia:

 1. Tosi ihania vaatteita on tulossa kevään ja kesän mallistoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!

   Värejä piisaa ja toisaalta myös hillitympien ystäville löytyy :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥