perjantai 16. tammikuuta 2015

Perjantaipuuhissa.

Perjantaita! Arkiviikon viimeisiä viedään ja edessä siintää jo viikonloppu :) Onko teillä mitään traditioita, jotka liittyy perjantaihin?

Meillä oli aikaisemmin pihviperjantai, mutta nyt Murun työskennellessä enemmän, on se vähän jäänyt. Melkein se on muuttunut sunnuntaidinneriksi. 

Varmaa on se, että perjantaina saa avata sipsipussin. Voi elämä, mä olen niihin koukussa nykyisin. Sileitä, ihan vaan suolalla maustettuja sipsejä. Miten ihmeessä näistä loukuista pääsee irti?!

Perjantaina katsellaan yhdessä hauskat kotivideot, yleensä lattialla maaten. Sen jälkeen tuli jossain välissä jukeboxi, mitä myös katsottiin. Ylipäätänsä nuo musaohjelmat vetoavat lapsiin. VOF tulee myös tänään.. Heh, ai miten  niin telkkarikeskeistä ;)

Mietin minä kyllä tuon kaiken ikkunasta loistavan harmauden nähtyäni, että olisko iltapävällä kuitenkin asiaa hoploppiin. Oikein harmittaa, että tässä vesisateessa ei oikein viitis ulkoilla.

Toissailtana tehtiin suuri lumiukko pihaa vartioimaan. Sen verran suuri, että en meinannut jaksaa nostaa keskipalloa siihen ja Pieninkin sen huomasi. Huusi sitten, että "jaksaa, jaksaa!" Eihän siitä nostamisesta oikein enää tullut mitään, kun hihittelin hänelle :D


Kävin tänään laitattamassa kynnet kuuden viikon tauon jälkeen. Yleensä huoltoväli on viitisen viikkoa, mutta jotenkin nuo  edelliset vaan pysyivät tosi hyvin.

Uudet ovat oikeastaan vain vähän saaneet täyttöä ja lyhentyneet reippaasti. Alla oli vanha pronssin värinen glitter ja siihen pyysin päälle tuollaista hopeanvalkoista. Sanoin, että saa jäädä ne pronssit sieltä näkymään myös, mitä kärkiin jäi.

Ukotteko muuten, että rasvaan käsiä nykyisin monta kertaa päivässä? Ei paljon näy tulokset.. Samoin juon vettä huomattavasti enemmän, mutta ehkä se on vaan nämä lämpötilojen muutokset, jotka saa ihon oikein kunnolla kuivumaan.. Tai ehkä mä olen vaan menetetty peli :D

Kävin vielä Tirpalle ylläriksi hakemassa "pähkinäkaupasta" herkkuja, sillä hän täyttää sunnuntaina vuosia. Niin ja huomenna olisi Murun synttärit. Kakkusuunnitelmiin siis mars!

Ihanaa viikonloppua!4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No älä!
   Syksystä saakka olen kaupasta etsinyt ja vasta nyt tuli ensimmäistä kertaa oikea koko vastaan <3

   Poista
 2. Pakko kommentoida tuohon teidän pienimmän kommenttiin; "jaksaa, jaksaa", että meillä myös maaliskuussa 3v täyttävä tyttö sai mut nauramaan yks päivä pihassa, kun vedin häntä pulkassa sellaista tosi jyrkkää mäkeä ylös, niin pulkasta vaan kuului: "äiti, jaksaa, painaa, painaa!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, miten ihana <3

   Meillä Pienin on kuullut ilmeisesti radiosta ja sitten sen Kissi Vähähiilarin. Hänen versionsa menee: jaksaa, jaksaa, painaa, painaa, hakkaa, hakkaa :D Vika on oikeasti patukkaa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥