tiistai 10. helmikuuta 2015

Iltojen ja aamujen ilo - syöty ruoka.

Iltaa sinne ruudun toiselle puolelle. Meinasin kirjoittaa, että maanantaita, sillä täällä on ihan täysin maanantaifiilis. Ei siis mitenkään kurja, vaan mieli ei oikein käsitä, että eilen oli maanantai ja tänään officellakin elelin väärää päivää. Been there? Joskus vaan viikonpäivät menee hassusti sekaisin.

Yritän kuitenkin saada tiistaista kiinni ja moikata huomenna keskiviikkoa. Kuvat ovat sen sijaan vähän jopa sunnuntaisia, mutta kyse on Nopsterin toivomasta iltapalasta. "äiti, voisitko paistaa minulle sellaisen leivän jossa on silmä?" Hän siis halusi häränsilmän paahtoleipään ja sanat olivat vähän hukassa. Pelkästä silmästä hän ei puhunut, vaan kyseessä oli apinan tai fantin silmä :D Vähän niinkuin Pienimmän uusi eläin on virvelikotka. Joo.. älkää edes kysykö :D


Pyöreä tai vaikkapa sydänmuotilla otettu pala toimii varmasti paljon paremmin, on ehkäpä juuri täydellinen omalle muusukalle siihen ystävänpäivän aamiaispöytään. Tuo kruunu vähän rikkoi muotoja ja Nopsterin leipä piti kuulemma paistaa molemmilta puolilta.

Kruununpalaselle hän levitti vielä margista ja naposteli iltapalansa tyytyväisenä. Joskus voi vähän leikkiä, eikös :) 

Onko teillä tapana tehdä lapsille hassuja annoksia?


Kannattaa muuten pysyä huomenissa kuulolla, sillä sain juuri käsiini kuvat me&i momentista! Sen lisäksi, että ne kuvatkin ovat huikean hienoja, niistä on teillekin jotain hyötyä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥