lauantai 14. helmikuuta 2015

Kartalla.

Ihan ensin haluan päivän teeman mukaisesti toivottaa teille hyvää ystävänpäivää. Sanotaan, että jokainen päivä on sellainen, mutta harvemmin sitä tulee oikeasti päivittäin tai edes viikoittain kerrottua, kuinka tärkeitä erilaiset ystävät on. Niitä kun on joka lähtöön. Ja joku varmaan ihmettelee, mitä täällä nyt lukijoille mitään ystävänpäivää toivotellaan, mutta minäpä olen ihan oikeasti saanut tosi monta ihanaa ystävää tämän blogin kautta. Ei koskaan tiedä kuka tupsahtaa eteen :)

Mutta oikeastaan halusin tulla kertomaan teille, että viime päivät olen ollut vähemmän kartalla kuin yleensä. Mikähän siinä onkin, että ennen lomaa sitä haalii kaiken mahdollisen tehtäväksi. Vai tuntuuko loma lomalta vasta, kun viimeinen rutistus on tehty? Niin tai näin, olen nyt ihan täysin lomalla.


Olen niin lomalla, että lomalle pakkaaminenkin on kivaa. Paitsi, että apua mikä määrä tavaraa tarvitaan viikon Lapin lomalle! Enkä ole vielä pakannut kuin murto-osan :D

Yhdellä ystävälläni on muuten "punainen kirja". Siihen merkataan synttärijuhlista lomiin aina kuka on ollut paikalla, mitä tarjottu tai mitä on pakattu mukaan. On kuulkaas helppo seuraavan kerran vaan kurkata, että mitä pitikään tehdä. Voisi toimia aivan loistavasti tällaisessa viiden hengen porukassa, missä aikuiset ovat välillä niin sanotusti kahvilla..


Kuvat nappasin meidän isointa kartturia varten hankkimastani pallosta. Se on myös valaisin. Kaunis, vähän hempeämpi pallo, josta itseasiassa jokainen on tähän mennessä tehnyt löytöretkiä. Pallon jalka on vielä pyökin värinen ja ajattelin sen suhauttaa kultaisella maalilla mitta-asteikkoon sopivaksi.

Karttapallot olivat ainakin vielä jokin aika sitten so last season ja out, mutta vannon näiden vielä palaavan. Ainakin meille :)

ps. karttaa tarvitaan myös, kun edessä on pian 13h ajomatka. aika extremeä. ja toivottavasti näistä kaikista loma-sanoista myös muut hiihtisläiset saivat lomafiiliksen, hyvää lomaa!


2 kommenttia:

  1. Täältä vesisateesta olisi niin kiva lähteä Lappiin! Oikein ihanaa lumilomaa teille ja iloista ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  2. Moikka, mitä kokoa sinulla oli tuo miikkarin harmaa mekko? Miten vastaa kokoaan, nafti/reilu? :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥