tiistai 17. helmikuuta 2015

Matka Suomen halki.

Terveiset Leviltä! Matka oli piiiitkä, mutta meni todella hyvin. Su-ma yönä kello soi puoli kolmen aikoihin aamuyöstä ja auto lähti liikenteeseen noin puoli neljä. 

Pysähdyimme Jyväskylässä ensimmäisen kerran ja söimme aamiaisen, alkumatka kului unten mailla. Ensimmäinen pysähdys kesti hieman yli tunnin. Toinen pysähdys oli Pulkkilassa, jossa söimme lounaan. Taas noin tunnin pysähdys.


Pulkkilasta jatkoimme Oulun suuntaan ja vaihdoimme kuljettajaa toisen kerran. Tässä vaiheessa Pienin hiljeni takapenkillä ja ajoimme lähes Rovaniemelle. Taas kuskin vaihto, pieni jaloittelu ja wc-tauko. Loppumatka menikin sitten yhtä soittoa Leville saakka.

Perillä olimme noin klo 18. Pikaiset ruokakaupat ja mökkiin. Tuli takkaan, sauna päälle, iltapalat ja unille.

Matka oli helpompi, kuin osasimme kuvitella ja sujuvuudesta voimme kiittää suurimmaksi osaksi padeja ja niskatelineitä. Isot kuuntelivat kuulokkeilla elokuvia ja Pienin ilman. Loppumatkasta annoimme hieman pelata, joka kostautui sitten Nopsterin pahoinvointina.

Yhtä kaikki, täällä ollaan :) Reppu on pakattu grillimakkaroilla ja nyt suunta kohti rinteitä ja hissilippujen lataamista. Vi ses!


6 kommenttia:

 1. Kaapo - tuo kaikkien perhematkojen kruunaamaton sankari :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!

   Tosin, kun Kaapo meni viidettä kertaa hammaslääkäriin, etupenkkiä alkoi vähän puuduttaa :D Pääasia, että takapenkkiä ei!

   Poista
 2. Ootte ajanut meidän ohi ;) Kävitte Pulkkilassa varmaan siinä huoltamolla, onks siel edes muuta ruokapaikkaa? Pysähtykää pitsalle tossa meidän paikkakunnalla kun tulette pois päin ;) paremmat eväät kuin absilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! En jotenkin ole sinua tuonne osannut yhdistää :)

   Huoltamolla joo, abc:llä käytiin. Takasinmatkalla sitten syötiin Pyhäjärvellä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥