maanantai 9. helmikuuta 2015

me&moment osa 1.

Voisihan sen viikon huonomminkin aloittaa, kuin kera upean naisryhmän, meikkauksen, hiustenlaiton, muodin ja maukkaan ruuan parissa. Meitä kokoontui tänään me&moment -tapahtumaan heti aamusta Emilia ja Minttu seuralaisineen, sekä me&i:n ihanat neitokaiset. Täytyy sanoa, että olen etuoikeutettu saadessani olla mukana tätä kaikkea :)

Aloitimme aamiaisella ja päätimme päivän herkkuhetkeen. Siihen väliin mahtui paljon hengittämistä, vatsojen sisäänvetoja, naurua ja hymyjä - rentoja ja vähemmän rentoja :D Skoolausta, pöytälätkää ja jos jonkinmoista juttua.

Hatunnosto muotibloggareille ja malleille, huh mikä duuni! Tässä osoitteessa ollaan ainakin kaikkensa annettu ja seuraava osoite on talokauppamietintöjen kautta oman Murun kainaloon tuonne pehmeän kutsuvaan sänkyyn. Ainiin, ehdittiin me vetäistä tuossa vielä synttäreidenkin kakkoskierros.

Ei ihme, että ajatukset on vähän hajallaan.. :D Parempaa kuvamateriaalia saatte vielä myöhemmin, kunhan pääsen iskemään kynteni ammattilaiskuvaajan materiaaliin. Tilasin ne kaikki hyvät kuvat :)

ps. kiitos myös omalle seuralaiselleni, kaikenlaisia mahtavia ihmisiä tämä maa päällään kantaa!

2 kommenttia:

 1. Ihana päivä teillä!! Eikös van tuo johonkin kuuluminen,yhteishenki tsemppaakkin pitkälle!!!Muksaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan olevani juuri niin laumasielu, että kyllä :)
   Vaikka olinkin aivan poikki, päällimmäisenä tunteena oli kuitenkin ilo ja onni mukavasta päivästä!

   Ihanaa päivää sinnekin ♥

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥