keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Keittiöhommissa.

Olenkohan vielä tarpeeksi hehkuttanut tätä valon lisääntymistä.. :) Valo myös, mutta veikkaan aloitetun vitamiinikuurinkin vaikuttavan positiivisesti. Kuten tälle vuodelle asetin tavoitteeksi, olen pyrkinyt liikkumaan hyvää oloa tuottavasti, mutta myös lukenut ja opiskellut.

Ei mitään "oikeaa" opiskelua, mutta ottanut asioista selvää lähinnä. Ystäville olen soitellut enemmän, se linja kun menee kahteen suuntaan. Täytyy sanoa, että toimii!

Se kodin järjestys on vielä vähän niin ja näin. Minulta nimittäin jää usein tavaroita juuri siihen mihin ne sattuvat juuri sillä hetkellä putoamaan käsistä. Muru yleensä huomauttaa, että "ai sä olet imuroinut" :D Eikö kyse todellakaan ole siitä, että hän huomaisi sen puhtaudesta, vaan imuriin kompastumisesta..

Projektista seuraavaan, niinhän se täällä menee!


Levin reissun ja niiden (ah, niin ihanien) nuotio- ja takkamakkaroiden jälkeen olemme syöneet taas normaalimmin. Muru on tutkinut myös gluteenin ja aspergerin yhteyttä, oireilun vahvuutta. Siitä tuntuu olevan hyviä kokemuksia.

Pitäisi vaan itsekin kokeilla ja keskustella hoitavan tahon kanssa, että miten käytännössä. Koulut ja muut.. Kun siellä ruudun toisella puolella varmasti löytyy erityislasten vanhempia, niin mielelläni kuulisin kokemuksia ruokavaliolla hoitamisesta :)


Tänään keittiössä valmistuu mitä todennäköisemmin porkkanasta ja bataatista tehtyä sosekeittoa. Sosekeitot kun on täällä kovassa huudossa :) Ajattelin vielä kokeilla paistaa jauhelihaa vähän ja ripotella annoksen päälle. Itse pidän kovasti ihan kasvisversiosta ja lisään siihen ruokaisuuden vuoksi raejuustoa, mutta nuo muut eivät siitä juustosta niin välitä. Kokeillaan siis näin..

Aurinkoista päivää, maaliskuu on ihan just täällä!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta tuo imuriin kompastuminen ja tavaroiden unohtuminen matkan varrelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja en edes välttämättä unohtaisi, mutta tuli just jotain mielenkiintoisempaa eteen :D

   Poista
 2. heh! valoisaa päivää sulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥