maanantai 23. maaliskuuta 2015

Aarteita ja kevätuutta.

Tirppa oli meidän viimeinen lapsi, siis kunnes kuulin odottavani Pienintä. Koska olimme kaksilapsinen perhe, emme olleet säästäneet enää mitään seuraavalle. Perheluku oli täynnä.

Ja kun aloin odottamaan Pienintä, Tirppa oli kolme ja puoli, vaatekokoa 98cm. Nyt ollaan siinä samassa tilanteessa :) Pienin kesällä kolme ja puoli, ysikakkonen on vielä käytössä, mutta osan ysikaseista voi ottaa jo esiin. Ja niitähän löytyi pahvilaatikollinen!

Aarteita, joita esiinkaivaessa piti vähän niiskuttaa. Tätä käytettiin siellä ja tuota tuolla. Samalla huomasin jälleen kerran, kuinka erilaisia nämä kaksi ovat. Yö ja päivä. Ja tällä en tarkoita toisen vaaleutta ja toisen tummaa hipiää.

Siinä, missä Tirpalle on aina voinut hankkia valkoista ja arempia vaatteita noin muutenkin, tulee tämä rämäroope perässä ihan toisenlaisena. Itseasiassa ensimmäiset naamat vedettiin juuri sekunti ennen näitä kuvia.
Kevätkengät saatiin päivitettyä kokoa suuremmaksi kuluneella viikolla. Nyt tossulla on kokoa 27 entisen 26 sijaan. Tuollaiset kevyet, hengittävät ja helposti jalkaan vedettävät.

Hienosti kasvaa omalla käyrällään ja allergiat siis pysyy kurissa. Tosin juuri saatiin uusien kokeiden tulokset ja siellä kaksi uutta. Hemmetin paha koivu (lähes sata, kun raja on 0,35) ja jokin verran maapähkinää. Vaikka anafylaksiaa ei ole ollut tähän mennessä, sanoin päiväkotiin, että koivun aikana kannattaa olla supertarkka pähkinöiden kanssa.

Säätiedotus lupaa vähän sadetta, vettä ja räntää. Jos ei muuta, niin ainakin tuo katupöly vähän laskee :) Kivaa maanantaita!

12 kommenttia:

 1. Kolmilapsinen on jo suurperhe..meidän 7 sikasuuri :) Onneksi kotona enää 4 ja hekin kasvavat kovasti... Ymmärrän pointin erilaisuudesta..Jokaisella oma persoona..Ihania muistoja lapsuuksista :)
  Olen onnekas kun ei yhdelläkään ole allergioita... Pärjäämisiä alkavana keväänä...
  Muksaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, no seitsemän on kyllä jo aikamoista :D
   Tosin jäätte kakkoseksi isäni perheelle, jossa oli yhdeksän sisarusta :D

   Ihanaa viikkoa myös teidän porukalle!

   Poista
 2. Meidän poitsulla on sama kengänkoko. :) Just pari viikkoa sitten piti käydä ostamassa uudet lenkkarit hänelle. :)

  Meillä täällä on alkanut sekä minulle, että miehellä jo oireilemaan allergiat, mutta näillä mennään sinne keskikesälle saakka, Onneksi pojalla ei ole todettu vielä mitään sen suurempia allergioita. :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hassua, että tuolla tavalla kasvavat näin nopeasti..
   Juurihan ne edellisetkin lenkkarit ostettiin ja koko oli hirmuisen suuren tuntuinen ♥

   Kivaa viikkoa ja tsemppiä niiskutuksen kanssa :)

   Poista
 3. Oi, tuo takki on jotain maailman suloisinta! Ja suloinen on kyllä mallikin :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on jemmassa vaikka ja mitä, vauvaakin varten löytyy pieniä :) kaukalon käyn ostamassa, ja imetystyynyn ja sillä suunnilleen pärjää. Välillä on haikeaa ja välillä pelottaa jo yöheräilyt, todennäköiset allergiat sun muut. Ja tää on vielä raskain ja vaikein kierros, kaikki vaivat tuppaa päälle jo nyt ja vielä tässä 3kk ja rapiat aikaa. Että apua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta on ihanaa, että kaikki on jo valmiiksi - se helpottaa ihan mielettömästi!
   Sitten taas se, että ei pääse hankkimaan mitään, koska ei voi perustella tarvetta :D

   Älä turhaan murehdi, kaikki menee varmasti hyvin!
   C'est la vie :)

   Poista
 5. Se on kyllä kumma, miten erilaisia lapset voi olla. Meillä 2,5v tekee isompia palapelejä kuin isosiskonsa, joka sitten taas toisaalta on muissa asioissa hieman lahjakkaampi. Jännä nähdä miten erilaisiksi he vielä kasvavatkaan, sehän tässä onkin hienoa :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on yksi lapsi eikä jemmassa juuri mitään. Ajattelin etten tykkää niistä enää vuosien päästä :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥