sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kukkia ja kalusteita.

Sunnuntaimoikat sinne ruudun toiselle puolelle :) Ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä, sillä koko viikonloppu on mennyt sängynpohjalla. Miten sitä ei jaksa enää juhlia niinkuin nuorempana, huh..!

Olot ovat aikamoisia verrattuna niihin melkein viidentoista vuoden takaisiin, kun oloja ei vain ollut. Ehkäpä tässäkin asiassa on aika luovuttaa nuoremmille malja :)Löysin koneelta kuvia erään viikonlopun kukkakimpusta ja nukkekodista. Satuin löytämään kukkakaupasta nimittäin tuollaisen supersuloisen pienen ruukun, joka sopi kokonsa puolesta täydellisesti nukkekotiin.

Nukkekodin asukeiksi ovat muuttaneen Sylvanian puput ja muutama astiakin niille on jo kertynyt. Sain myös töistä nukkekotikokoisen kuormalavan (!), mutta en oikein ole keksinyt sille vielä tarkoitusta. Jos vaikka pyörät alle ja matalaksi pöydäksi..

Jaloleinikeistä oli yksi katkennut tuossa kuljetuksen aikana ja näin puputkin saivat nauttia hetken leikkokukista. Aika luksusta!

Vanhoja kuvia ja ajatusvirtaa tällä kertaa, mitäs teidän sunnuntaihin?
3 kommenttia:

 1. On nää vaan söpöjä nää nukkekotijutut. :) Meilläkin nukkekodissa asustaa Sylvanian puput ja ketut sulassa sovussa. ;) (ja asuu siellä vaikka mitä muitakin elukoita :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki minikokoinen on söpöä ♥
   Meilläkin on suurimmaksi osaksi nämä asukit, mutta sitten on vielä schleich-eläimet, kanat ja hevoset sekaisin :D Joskus vielä myös petshopitkin!

   Poista
  2. No just noita Sleich -heppoja, lampaita, kissoja ja mitä niitä nyt on löytyy meidänkin nukkekodista. (samoin kuin posliiniastiasto ja varmaan isoveikalta pöllittyjä trash packejäkin :D )

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥