keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

ME&I SS15 lisäykset.ME&I julkaisi tänään ihanan, ensimmäisen lisäyksensä jo suuren suosion saavuttaneeseen SS15 mallistoon. Näistä uutuuksista oman huomioni kiinnitti jo ehkäpä vakioksi muodostunut maximekko

Viime kesänä se oli melkein musta ja somistettu romanttisella pitsillä. Onpa siinä ollut aaltomaisiakin kuvioita ja yksi kappale vihreää. 

Tässä uudessa raidallisessa näkyy sitä samaa vihertävää, yhdistettynä trendikkääseen navyyn ja raikkaaseen valkoiseen. Sanomattakin selvää, että mekko on jo matkalla vaatekaappiini :DOdotan yhtä helteistä ja pitkää kesää, kuten edellinenkin ja siksipä nämä uudet flow strap dressitkin ovat tulossa tytöille. Jotenkin noista oikein huokuu se kesän ilo ja lämmin fiilis!

Nopsterin sen sijaan ei tarvitse odotella omiaan ihan kesään saakka, vaan hän saa jo kevääksi käyttöönsä v-neck tee with anchorin yhdistettynä coolest pantseihin.

Naisille oli aika ihana teeppari ja vauvoillekin suloinen haalari. Kaikki lisäykset pääset näkemään TÄSTÄ. Mitäs tykkäätte uutuuksista?10 kommenttia:

 1. Voi miksi tuota tyttöjen päällä olevaa mekkoa ei tullut aikuisille. Olisin niin ostanut sen itselleni myös :)

  VastaaPoista
 2. Mulla samat suosikit! Maksimekossa on ihana kuosi, mutta pelkäänpä että malli ei ole minulle.. Khakinvihreä maksimekko minult löytyy kaapista kesää odottamasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kanssa vähän jännittää nuo taskut, mutta ainahan ne voi ommella kiinni ja poistaa :)
   Kuosi kun on just eikä melkein!

   Poista
 3. Itsekin tykästyin tuohon maksimekkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja yllättävän hyvin sopii myös tällaiselle persjalkaiselle :D

   Poista
 4. No ei kyllä vieläkään säväyttänyt tämä meandin kevät mallisto.. viime keväänä koko mallisto oli niin ihana ja nyt on kyllä otettu iso harppaus taaksepäin. Harmi..

  http://kesaheina2.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime keväänä oli kyllä ihana, mutta toisaalta tämä on kovin erilainen ja sen vuoksi tässä on taas ihan erilaisia suosikkeja :)

   Kovasti kyllä odotan vielä seuraavaa lisäystä!

   Poista
 5. Minun ensimmäinen kausi kuuteen vuoteen kun en ole ostanut mitään me&i:ta, omat kutsuni peruuntuivat joten tilaus jäi tekemättä ja eikä nämä lisäyksetkään nyt niin ihania ollut, että houkuttelisi tekemään tilauksen ja tänään tuli taas tilattua ihan mukavalla summalla Gugguuta joten parempi vain jättää meandit kokonaan katsomatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että eri mallistot puhuttelevat eri tavalla :)

   Gugguu on kyllä myös ihana!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥