keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Pää täynnä.

Kiitos paljon onnitteluista ja vinkeistä eiliseen postaukseen ja muuten siihen househuntersiinkin, sillä ilman teitä olisimme huomattavasti vajavaisempia näiden asioiden kanssa. Kumpikaan meistä kun ei varsinaisesti ole mikään remonttireiska.

Ammattilaisiahan tässä ollaan, mutta eri asioissa ;) Minusta on ihan älyttömän outoa, miten nopeasti asiat alkavat rullaamaan, kun tietty vaihe on ohitettu. Pitäkää nyt peukkuja, että saadaan puhtaat paperit kuntotarkastuksesta..!

Ajatukset pyörii aikalailla tasan kahden asian ympärillä, uuden talon ja 50 shades of Greyn. Käykö teille koskaan niin, että uppoudutte johonkin niin paljon, ettei päähän mahdu muuta?

On vaikeaa myöntää itselleen, että väsyttää tai, että pitäisi tehdä jotain muuta kun on aivan toisessa maailmassa. Jestas, että olenkin koukussa! Toivottavasti noita kirjoja on lisää..


Ja mahtuuhan päähän tietysti myös ruoka. Ja joo.. puhun puhtaamman ruoan puolesta ja lappaan naamariin tätä mikromössöä. Muttakun en kestä! Se on vaan niin hyvää :D

Ottaisin mielelläni vastaan, jos teillä on vinkata superhyviä thai-reseptejä? Aikaisemmin postaamani kookos-kanakeitto oli nimittäin suksee, mutta muitakin?


ps. tämä ei ole mainos, ihan itse olen ostanut tuon törkykalliin jääkuution.

4 kommenttia:

 1. mä en oikein tykkää kookoksen mausta, muu perhe kyllä syö. joten meidän kanakeitto, pikaversio (joo-o): paista kanat pannulla, keitä riisiä ja sekaan kasvissuikaleita (tai perunasipulisuikaleita) ja primamausteilta taisin tilata thaikana-maustetta+kanafondia. siinähän se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä ja yksinkertaiselta, kiitos :)

   Poista
 2. Tunnustan, mäkin syön noita. Ne vaan on niin hyviä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun tykästyy johonkin, sitä ei ihan helpolla lähde vaihtamaan :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥