keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Pikabreikki.

Tiedättekö sen tunteen, kun viimeiseen vuorokauteen mahtuu pieni elämä? Niin paljon, että on oikeasti hämmästyttävää palata arkeen ja miettiä, että "siitäjasiitä" on aikaa vain hassuja tunteja..

Näin kävi minulle, kun ennen pankkikäyntiä talojutuissa Muru kysyi, lähdenkö hänen kanssaan työmatkalle. Aina valmiina, kuten partiolainen! Ja täytyy myöntää, että hetken karkuretki teki ihan terää.

Viimeiseen vuorokauteen on siis mahtunut lisää talojuttuja, yksi ilta-aurinkoinen ajomatka Tampereelle, kiroilua liikennejärjestelyistä ja pysäköinnistä, lukemista, yksi mahtava dinneri ja nukkumista. Unohtamatta tietenkään hotelliaamiaista.

Aamuinen ajomatka Helsinkiin palaveeraamaan, kahvit stockalla, ajomatka kotiin ja pian lähdemme lasten kanssa kevätvermeiden täydennysreissulle. Muru jäi vielä jatkamaan reissua ja palaa meidän seuraan huomenna illalla.

Ihan normipäivä tämä ei ole, mutta normaalia meille on nämä yllärijutut. Ja kun tapahtuu paljon, sitä tuntee oikein olevansa elossa :)Ja jos täällä blogissa on joskus välipäivä, INSTASSA tapahtuu tietysti kaikki ;) Sinne vaan mukaan stalkkaamaan! Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oi joku pieni reissukin tekis niin hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis ihan pienikin breikki saattaa olla juurikin SE juttu :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥