maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pompit SS15

Vähän kompuroiden meni tämä maanantai, mutta voiton puolella ollaan jo :) Toivottavasti teillä alkoi viikko kivasti!

Sain nyt eiliset pompit kamerasta ulos ja tässäpä hieman fiiliksiä. Täytyy sanoa, että tykkään kovasti järkkäillä näitä kaikenmaailman kutsuja ja illanistujaisia, synttäreistä nyt puhumattakaan! Jotenkin on tullut jo tietynlainen rutiini kaiken suunnitteluun ja valmisteluun. Itseasiassa seuraavat on jo suunnitteilla :D

Omasta tilauksesta jäi uupumaan SE mekko, nimittäin Indiana oli myyty loppuun aikalailla välittömästi. Nyt saa jatkaa kesän juhlamekkojen etsimistä ja valitsemista, sekä ihanien, ihanien valikoimien selausta. Ei huono vaihtoehto sekään :)

Mitä te olette tilanneet tai katselleet sillä silmällä?

6 kommenttia:

 1. Tänään juuri sain tilaukseni, tytölle softshell -haalari, capanda little -tunika ja kesähattu ja pojalle t-paita. Ihania vaatteita olisi kyllä löytynyt vaikka kuinka, mutta hillitsin itseni. (ajatus pankkitilille auttoi oikein hyvin. ;) ) Mutta luultavasti jotain vielä tilaan jossain vaiheessa... ;)

  Mä tykkään kanssa järjestellä kutsuja, mm. pomppeja, mutta nyt on pitkä aika viimekutsuista, taisi itseasiassa olla syksyiset PdL:t mitkä oli...ohoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, mitä ihanuuksia!

   Mä luulen kanssa, että pitää vielä lisäillä :D

   Poista
 2. Minä tilasin indianan mustana tokaluokkalaiselle, muita värejä ei tosiaan minunkaan kutsuilla enää saanut. Pojalle on tulossa shortsit ja huppari. Ja täällä kans toinen, joka nauttii näistä kutsujärjestelyistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein edes antanut sille mustalle kunnolla mahdollisuutta, kun mietin vaan hempeää kesää.. Se voisikin olla tosi kaunis!

   Kutsujen järkkääminen on kyllä kivaa kaikkine suunnitteluineen :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥