torstai 5. maaliskuuta 2015

Retki ja kevätkissat.

Hassua, että pajunkissoja saa nykyisin suurinpiirtein marraskuusta huhtikuuhun. Näin ainakin meilläpäin on ollut nyt kolmatta vuotta. Ei tietenkään jokaisessa pusikossa, mutta ison tien viereisessä kosteikossa niitä on. Ja paljon!

Ja koska pajunkissat ovat perinteisesti kausikasveja, niitä tekee ehdottomasti mieli hakea heti kun vaan löytää. No joulupöytään en sentään viitsinyt ja hienosti odotin maaliskuulle, mutta nyt on kevät.

Sen tietää mm. siitä, että tiet alkavat olla sulat ja hiekkojakin jo poistetaan. Ja meillä sentään on ollut paljon lunta!


Kevään ensimmäisen ulkojätskinkin olen jo syönyt viime viikolla ja nyt odotan jo kovasti, että kahvilat avaavat terassinsa ja pääsemme auringon lämmittämiksi.

Onhan ne terassit jo auki, mutta kun tuo kylmyys ei ihan houkuttele. Ei edes kääriytyneenä taljaan tumput kädessä.

Minä odotan niitä luvattuja +10c kelejä, sillä conssit ja baltsut jo kuiskailee kaapissa.


Maltillisesti otimme lasten kanssa vain muutaman oksan ja somistimme täälläkin jo useampaan kertaan nähdyn kukkakimpun kesäisestä keväiseksi.

Kimpusta on tosin jäljellä enää harsot ja kissat, mutta ihan juurihan tässä on taas viikonloppu. Se tarkoittaa uutta kimppua ja uutta siivouspäivää :)

..mikä siivouspäivä? näillä keleillä imuritanssi suositetaan kyllä lähes joka päivä..4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥