lauantai 14. maaliskuuta 2015

Sitruunainen basilikapasta.

Tässä herkullisessa ruuassa yhdistyy oikeastaan ihan kaikki, mistä pidän. Pidän sitruunasta ja limestä, niiden kirpeydestä ja raikkaudesta. Tuoreiden yrttien huumaavasta tuoksusta ja oliiviöljyn täyteläisyydestä.

Pidän pastasta, Italiasta ja yksinkertaisuudesta. Siitä, että ihan tavallisista raaka-aineista voi saada aikaan jotain uskomattoman herkullista.

Keväästä, valosta ja omista apukokeistani. Niin ja keittokirjoista!



Sitruunainen basilikapasta


1 pss gluteenitonta fusillia
reilusti suolaa keitinveteen
Luomusitruunan kuori ja mehu
Basilikaa kourallinen
2-3 rkl gluteenitonta korppujauhoa
Oliiviöljyä
Parmesania tmv juustoa


Keitä pasta sitruunamehulla ja suolalla maustetussa vedessä. Valmista samaan aikaan korppujauhotahna sauvasekoittimella. Sekoita se valutettuun pastaan ja raasta vielä joukkoon sitruunan kuori. Voit myös puristaa loput mehut mukaan. Reilusti oliiviöljyä ja juustoa päälle.

Nautitaan hyvässä seurassa oikein paahteisen ja tumman punaviini kera.

(pasta valmistettu mukaellen kotilieden parhaat kasvisruuat keittokirjaa)



3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja maistuu taivaalliselta!
      Itseasiassa aika lähellä avokadopastaa..

      Poista
  2. Kuulostaa ja varsinkin näyttää herkulliselta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥