perjantai 20. maaliskuuta 2015

Vanha kunnon perjantai.

Meillä on monta kuukautta ollut niin, että perinteiset perjantaivapaat ovat olleet ihan muuta kuin perinteisiä. Nyt vihdoin maaliskuussa olemme saaneet taas nauttia ystävien seurasta ja aloittaa viikonlopun rennommissa tunnelmissa.

On aamiaistreffejä ja kahvihetkiä. Leikkimistä ja aikuista juttuseuraa. Ja vielä kun auringonsäteet hellii jo toista viikkoa, niin onhan tämä aikamoista luksusta!


Kävimme tänään naapurissa ja napsin samalla muutaman kuvan Sadulle ja itsellenikin :) Minusta on muuten aina tosi outoa nähdä töitäni esillä ja tässä kodissa näkyy useassa paikassa perheen kuopuksen 1v kuvia, jotka olen ottanut vuosi sitten!

Onko teillä perjantaisin jotain perinteitä, jotka katkaisevat arjen ja laskeutuminen viikonloppuun alkaa?

Aurinkoa päivääsi!4 kommenttia:

 1. Vitsit mä aluksi katsoin, että ompas teillä kalustus muuttunut :D

  Me usein käydään pienten kanssa pe aamupäivällä ruokakaupassa, kun silloin tulee kaikista tuoreimmat tuotteet ja muutenkin meidän pikkukylän marketissa käy kuhina. Pe iltaisin Liam on melkein aina töissä ja lasten kanssa usein leivotaan pizzaa. Seuraava vaihtoehto versio taitaa olla kukkakaalipohjalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsos uusi koti ja keikkea :D No ei..

   Kuulostaa kivoilta perinteiltä ♥

   Jotenkin nuo perinteet tuovat sitä rytmiä ja turvallisuutta arkeen, me usein katsotaan illalla vielä hauskat kotivideot ja tehdään poppareita.

   ps. meinaan kyllä koklaa sitä pizzaa!

   Poista
 2. Perjantaissa on kieltämättä oma fiiliksensä.. Kiva kun tietää, että seuraavana aamuna on koko perhe yhdessä aamupalapöydässä ja hyvällä tuurilla saa nukkuakin hieman pidempään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nahkavekkari nukkuisi arkisin, mutta haluaa herätä viikonloppuisin.. :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥