sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Äitiporukalla.

Kun aloin odottamaan Pienintä, liityin fb:ssä ryhmään, jossa näitä minityyppejä odotettiin yhdessä. Vertaistuen kanssa. Meitä on hyvin eri ikäisiä, mutta yllättävän paljon kuitenkin samassa elämäntilanteessa. Samoin ryhmä jakautuu eri puolille Suomea, itseasiassa ulkomaillekin, mutta on edelleen hyvin tiivis. Ja minityypit on jo yli kolme.

Olemme silloin tällöin, muutaman kerran vuodessa nähneet ilman lapsia ja niin sanotusti pistäneet elämän risaiseksi. Eilen juhlistimme erään jäsenen uutta kotia.Söimme hyvin, kävimme läpi kaikkien kuulumiset - ilot ja surut. Usein meillä on myös ollut jotain ohjelmaa näinä iltoina, esim. mary kay esittelyä jne. Tällä kertaa mukana oli zelected by houze (josta muuten tein supermagean tilauksen!) ja me&i naistenviikon teemalla.

Minunkin piti olla viihteellä, mutta jotenkin ei vain maistunut. Veikkaan, että tässä jännittää niin paljon ensi viikon matka ja muutto, joka onkin yhtäkkiä ihan just. Päätin parin lasin jälkeen siirtyä veteen ja heräsinkin omasta sängystä suht virkeänä. Siis niin virkeänä, kuin ihminen joka menee yleensä aikaisin nukkumaan, voi vain herätä :)

Ilta oli kaikinpuolin ihana, kyllä meillä on vaan mahtava porukka! Kiitos teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥