tiistai 21. huhtikuuta 2015

Mittoja ja muuttoa.

Täytyy tunnustaa, että ihan muutaman kerran on tultu ajettua sen uuden kodin ohitse. Ja mikäs siinä, kun välimatkaa on se kilometri. Eilen kuitenkin käytiin mitoilla ja taas muuttui suunnitelmat.

Pyörin kotona aluksi ärsyytyneenä, mutta kun uutta lähestymistapaa tässä on miettinyt, niin ehkäpä uudet ratkaisuni ovat vieläkin parempia!

Tänään olenkin sitten mm. googlannut uutta tapettia ja mattoa Pienimmän huoneeseen. Naputtelin myös meidän nykyisen olkkarin maton myyntiin. 


Jos olisikin oikein kunnolla aikaa remontille ja aikalailla rajaton budjetti, niin heitin ilmaan Murulle ajatuksen, että puhkaistaan pariovet meidän makkarista terassille. Voi vitsit, se olisikin mahtava juttu!

Ja veskistä puhkoisin seinän, jonka korvaisin lasitiilillä. Kyllä, niin kakstuhattaluvun alkua :D

Nyt vaan toivon, että se seinä, joka todellisuudessa puhkotaan, saadaan niin siististi, ettei tapetti mene piloille. Se tapetti on nimittäin ensteks upea ja sopii täydellisesti takkahuoneen laatoitukseen. Vuolukivitakka, jonka edessä on marokkolainen laatoitus!


Pihaan syyhyää jo sormet päästä käsiksi, siellä kun on jos jonkinlaista kukkaa, kasvia, marjaa ja vihannesta. Huvimajasta löytyy kiinteä kivitasoinen grilli, joka pääsee tulille varmaankin muuttopäivänä. Ääk, muuttofirmakin pitäisi varata.

Yritä nyt sitten tässä pakkailla ja miettiä jotain ihan muuta. Saakohan ne ajatukset väännettyä nolliin Vatikaanissa?

Aurinkoista viikkoa toivottaa nimimerkillä sopimus jätteenkuljetusfirmaan ja mistä vesi :D


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä muuttohommeleihin! :) Marokkolainen laatoitus kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥