tiistai 14. huhtikuuta 2015

Niitä näitä.

Tämän päivän työt vaihtuivatkin ensi viikon reissun valmisteluihin ja extemporelounaaseen ystävän kanssa. Meillä on aina tämä sama vakipaikka, jossa syön aina saman vakiannoksen. Mitäs sitä korjaamaan, kun ei rikkikään ole :)

Kiitos muuten niistä kaikista vinkeistä fb:ssä, instassa ja postissa, mitkä sain eiliseen Rooman postaukseen. Niistä on todella paljon hyötyä, kun tehdään matkasuunnitelmaa. Vielä jos joku tietää hyviä gluteenittomia ruokavinkkejä, niin ilolla otetaan vastaan. Täytyyhän sitä Italiassa syödä nyt pizzaa ja pastaa ainakin.

Muuten tässä ollaankin vietetty ihan perusarkea ja nautittu siitä, että Muru on taas kotona. Pesty pyykkiä ja hoidettu asioita muuttoa varten. On vakuutusta ja hälytysjärjestelmää, sopimuksia ja vanhan kodin näyttöä. Lapsille olen puhunut uudesta koulusta kovasti ja positiivisin mielin hekin siihen suhtautuvat.

Tirpan kaverisynttäreitä ei tänä vuonna juhlittu, joten ajattelin pitää ne sitten uuden kodin puutarhassa. Saa pyytää parhaat ystävänsä vähän niinkuin jäähyväisjuhliin ja sovitaan, että nähdäänhän vielä.


Jotenkin niin paljon kaikenlaista tapahtuu nyt lyhyen ajan sisällä, että juttelinkin lounaalla, miten oudolta se tuntuu. Ehkä kun muuttopäivä konkretisoituu, niin saa varattua muuttofirman ja pikkuhiljaahan tässä pitää pakatakin!

Onneksi on blogi, saa purettua kivasti ajatuksia. Vaikka aikamoista sillisalaattia tässä taitaa olla :D

Mitä sinulle kuuluu? Ja tietysti iloa viikkoosi!


4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥