Sivut

Sivut

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Täsmäaseet freesimpään kevätlookiin.

Jo syksyllä marisin siitä, että ihooni on pesitynyt jonkinasteinen pluskolkyt akne. Kärsin koko talven enenevissä määrin lisääntyvistä epäpuhtauksista, jotka pahimmillaan äityivät sellaisiksi violeteiksi ihonalaisiksi tulivuoriksi. Sellaisiksi, joiden suuntaan katsominenkin saa aikaan välittömän kipurefleksin.

Aika ajoin onnistuin hillitsemään tilannetta kuorinnoilla ja naamioilla. Itseasiassa ne naamiot taisivat auttaa parhaiten.

Kuitenkin talven jäljiltä iho oli todella väsynyt, harmaa ja eloton ja kaipasi ehdottomasti elvytystä.


Sain Murulta syntymäpäivälahjaksi lahjakortin meidän paikalliseen kauneushoitolaan (ehkä parhaita lahjoja ikinä!) ja päätin käyttää sen mahdollisimman pian. Tuo lahja tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä rehellisesti sanottuna noita kauneuspalveluita ei tule juurikaan muuten käytettyä. Ei, vaikka pitäisi.

Koska ulosantini ei aina ole paras mahdollinen, soitin kyseiseen paikkaan, kerroin ongelmastani ja kuvailin tarvitsevani "naama irti" -tyyppisen ratkaisun. Kuulin kosmetologin äänessä ohuen virnistyksen..

Sainkin ajan seuraavalle päivälle ja olin valmistautunut infernaaliseen virkkuukoululla tapahtuvaan kidutusmuotoon, jota ihonpuhdistukseksikin kutsutaan. 

Ja mitä vielä! Minut esiteltiin imurin näköiselle laitteelle, jossa letkun päässä oleva iilimatotyyppinen ratkaisu vei kauneudenhoidon aivan uudelle tasolle. Ei kyyneleitä, eikä välitöntä halua repiä kosmetologin kynnet kostoksi irti. Tämähän oli taivas!

Seuraavat 45 minuttia vietin nauttien välillä puhdistavasta imusta ja välillä taas seerumien imeyttämisestä. Yhtä kaikki, taivaissa. Itseasiassa kieltäydyin aluksi poistumasta tuolista hoidon loputtua.

Kyseessä oli siis hydrafacial -hoito, joka oli minulle täysin uusi tuttavuus. Vastaisuudessa tulen todennäköisesti tekemään lähempää tuttavuutta vielä toisenkin kerran.

Toimiko se sitten? Posket on kuulkaa kuin vauvan pylly (sellaisen, jolla ei ole allergioita..) ja Murukin kysyi autossa matkalla Turkuun, että onko eri meikki? No ei ollut, vaan todella raikas ja heleä iho!

Hoidon sivuvaikutuksina saattaa aluksi nousta pari näppylää. No ne tuli ja meni nopeasti. Aurinkoa ei saa pariin viikkoon ottaa, sillä ihoon on tehty hyvin kevyt happokuorinta ja tietysti suojakerroin on senkin jälkeen hyvä muistaa. Kahteenkymmeneenneljään tuntiin ei saanut saunoa tai hikoilla, eli aamulenkki jäi seuraavana päivänä kipittämättä. Kaikki ehdottomasti vaivan arvoista!

Paras jatkumo olisi tietysti käyttää kyseisiä tuotteita vastaisuudessakin, mutta olin juuri hankkinut cliniquen sarjaan hulluilta päiviltä täydennystä. Toisaalta hyvä sekin, sillä nyt on tuoteperheen peruspilarit ja vaikuttavat aineet tukee toisiaan.

Unohtamatta tietenkään kasvojumppaa (voi kyllä, mä irvistelen) ja oikein runsasta vedenjuontia. Siitä päästääkin taas seuraavaan narinaan, eli kuinka hankalaa vedenjuonti onkaan! Olen niin tottunut juomaan limpparia ja kertakaikkiaan rrrrrakastan sitä.. Kofeiinipitoinen limppari kun taas poistaa nestettä ja tilanne on lähempänä taas miinusta kuin nollaa.


Sisäisesti nautin lisäksi deetä, mutta myös jo parina edellisenä vuotena toimivaksi todettuja priorinia ja dermon aurinkokapseleita. Ihon kosteutukseen vielä näin vaihtelevina keleinä on oikein paksu (ja herkullisen tuoksuinen) vartalovoi ja hiuksiin luottotuotteet.

Onko teillä hyväksi havaittuja keinoja ihon pelastukseen? Entä vinkkejä maailman parhaasta kuorintavoiteesta tai naamiosta?2 kommenttia:

 1. Maailman paras kuorinta:
  http://epataydellinennainen.blogspot.fi/2012/12/diy-joululahja-osa1.html?m=0

  Kannattaa ehdottomasti kokeilla, koska lopputuloksena on iho kuin vauvan pylly :D eikun oikeesti mä en muuta käytäklään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!
   Mä muistan, kun sä postasit tämän ja jo silloin mietin.. Kiitti kun nostit <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥