torstai 9. huhtikuuta 2015

Tiesitkö tämän minusta?

Nyt, kun teitä seuraajia on taas liittynyt joukkoon lisää, ajattelin tehdä tällaisen pienen faktapostauksen minusta. Asioita, joita ehkä tiesit tai sitten et :)

1. Perustietoja: naimisissa ja kolmen ipanan äiti. Ikä kolkytplus. Ostimme juuri omakotitalon, jota tituleerattiin kauppakirjoissa ja maanmittauslaitoksen papereissa tilaksi. Muutto hieman yli kuukauden kuluttua, sitä ennen pientä pintaremppaa. Superinnoissani tästä!

2. Perhearki ei aina ole sitä kaikkein kauneinta. Esikoinen on erityislapsi ja allergikko, nuorimmalla vielä astetta enemmän allergioita. Selviän asioista mustalla huumorilla ja aika ajoin se on hyvinkin mautonta. Huumoria se on huonokin huumori.


3. Olen hyvinkin sosiaalinen, mutta äärimmäisen ujo. Hakeudun ihmisten seuraan, mutta en oikein osaa olla seurassa. Paitsi parin viinilasillisen jälkeen. Viitaten kohtaan kaksi: kaikkia ei juttuni naurata, minua kyllä. Varsinkin parin viinilasillisen jälkeen.

4. Harrastan kaikkea. Kokeilen kaikkea ja jään koukkuun. Luen kirjoja, katson elokuvia, tuijotan telkkaria. Juoksen, tanssin, treenaan.. Yhtä kaikki, vedän aina överiksi. Parempi överit kuin vajarit? Se tunne, kun olet juuri katsonut neljä kautta jotain sarjaa putkeen ja mietit mitäs sitten..
 

5. Minulla on vain muutama hyvä ystävä. Niidenkin seurasta vetäydyn välillä. Silloin kun oikein stressaa tai ahdistaa, en puhu. Olen vain itsekseni.

6. Olen jäänyt koukkuun matkustamiseen. Tuntuu, että haluan nähdä ja kokea. Mikään ei ole tarpeeksi.


7. Kriisistä kriisiin ja projektista projektiin. Jos minulla ei ole kriisiä, sellainen on hyvin helppo järjestää. Aloitetaan vaikka hukkaamalla kaikki post-itit ja listat, stressataan asioista, joihin ei itse voi vaikuttaa. Monta rautaa tulessa jatkuvasti, enkä myöskään osaa sanoa ei. Joku on joskus varoittanut loppuunpalamisesta. Mutta mitä ihmettä sitten tekisi, jos ei tee mitään? Erikseen lueteltavia on lisäksi mm. hiuskriisit, ihokriisit, kuvittelen asioita -kriisit. You name it!

8. Uskon yliluonnolliseen, kohtaloon, Jumalaan, kaikkeen. Itseasiassa olen niin sinisilmäinen, että uskon varmasti kaikki, mitä minulle sanot. En myöskään osaa oikein olla varuillani ihmisten kanssa, avaudun helposti ja näin ollen poltan itseni. Useimmiten perästä kuuluu.


9. Pidän itsestäni kovasti, toisaalta en lainkaan. Olen vielä puolimatkassa hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Ja miten voisinkaan hyväksyä, koska en tiedä kuka olen tai mikä.

10.  Näen joka paikassa jotain kaunista. Toisen silmään se voi olla roska, minulle se on aarre. Siksi myös hakeudun paikkoihin, joissa on kauniita asioita ja haalin niitä ympärilleni. Kotona pyrin pitämään myös kaikki esteettisenä. Rakennan kauniita annoksia ja pyrin kattamaan pöydän kunnolla.


11. Haluaisin kovasti tehdä videopostauksia, mutta toistaiseksi olen tyytynyt vain muutamaan instavideoon. Syyt ovat seuraavat: en osaa tuottaa tarpeeksi laadukkaita, huonolaatuisia en pysty julkaisemaan. Oma ääneni kuulostaa vähintäänkin teennäiseltä nauhoitettuna, ehkä jännityksen vuoksi se sitä onkin. Josta päästäänkin siihen, etten osaa olla missään kuvattavana enää. Irvistelen ja jännitän. Ihan uusi juttu.

12. Teen ensin ja mietin vasta sitten. Useimmiten tosi, sanotaanko erikoinen yhdistelmä. Viittaan kohtaan kolme ja kahdeksan :D

Mutta se minusta. Tervetuloa uusille seuraajille ja lämmin kiitos teille vanhoille, jotka pysytte mukana. Se oikeasti lämmittää mieltä, että joku joka on seurannut blogia vuodesta 2010, kommentoi edelleen. Jos nyt lasketaan kaikki yhteen, niin päällekäisyyksistä huolimatta teitä löytyy melkein kaksi ja puoli tuhatta! Vau ja kiitti ♥


16 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja! Toisena erityislapsen äitinä ymmärrän sua hyvin :D
  Tsemppiä ja valoa tähänkin viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Micu :D
   Niinhän se menee, että paremmin kuin arvaatkaan :D

   Iloia loppuviikkoon sinnekin <3

   Poista
 2. Voih! Samaistun Niin kohtaan kolme! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin viinilasillisen jälkeen kaikki on aina paljon rennompaa ;)
   Kiva, että löytyy sielunsiskoja!

   Poista
 3. Tosi kiva postaus. Kuulostipa tutulle moni kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Nämä on näitä jokaisen kuriositeetteja, joita onkin yllättävän monella :D

   Poista
 4. Tämä oli tosi kiva postaus lukea, samat sanat kohtiin 3 ja 5 :)

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva postaus :) Tunnistin niin paljon samoja piirteitä mitä mulla on.. etenkin tuo kriisikohta ja överit ;) Ihana olet <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Voi ei, olipa ihanasti sanottu!
   Kiitos <3
   Ja samoin :)

   Poista
 7. Mainio kirjoitus ja opin susta paljon uutta :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥