perjantai 17. huhtikuuta 2015

Vegepasta, helppo ja nopea arkiruoka.

Olen ehdottomasti helppojen ja nopeiden arkiruokien ystävä. Monesti tässä mennään keittopuolelle, mutta pastat ovat yhtä hyvä vaihtoehto. Pastan valmistuksessa kun taitaa eniten aikaa viedä keitinveden lämpiäminen kiehuvaksi.. 

Parhaimman makuinen gluteeniton "tavallinen" pasta on minusta tällä hetkellä semperin spagetti ja käytänkin sitä usein. Toinen kakkosvaihtoehto on barilla, mutta on se kuitenkin ehkä hieman maissinen ja keltainen. Tämä semper myös käyttäytyy hyvin samanlaisesti, kuin se perus vehnäpasta.

Ja jos pastan valmistaa illalliseksi, sen seuraan kuuluu runsaan juustoraasteen lisäksi myös lasillinen punaviiniä. Näin lounaaksi sitä ei oikein viitsi nauttia :)

Vegepasta on kaikessa yksikertaisuudessaan herkullinen ja maukas vaihtoehto ja oikeastaan ihan salonkikelpoinenkin!


VEGEPASTA

pastaa haluamasi määrä, mittaa tarpeen mukaan
1-2 pkt yrttiöljyssä mautettua snack fetaa
rucolaa
paahdettuja pinjansiemeniä
voimakasta juustoa raasteena, esim parmesan
mustapippuria

Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä kypsäksi ja valuta. Sekoita pastan sekaan tarjoiluastiaan feta öljyineen päivineen, paahda pikaisesti pinjansiemenet pannulla ja lisää lopuksi vielä reilusti rucolaa.

Mausta voimakkaalla juustolla ja rouhi mustapippuria päälle.

Onko teillä jotain pastabravuuria? Linkitä ihmeessä tähän, kokeilen nimittäin mielelläni aina uusia reseptejä! Kannattaa kurkkia myös maailman paras bolognese ;)4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥