lauantai 2. toukokuuta 2015

5H+K - meidän makkari.

Pitkä viikonloppu vapun jälkeen mahdollistaa muuton ja remontin suunnittelua loistavasti! Kävimme ikeassa mittailemassa wc-kalusteita ja luulenpa, että löysimme hyvän yhdistelmän.

Ihan alunperin tarkoitus oli taas jotain muuta, mutta kuten kaikki remontoijat tietää.. Suunnitelmat tuppaa muuttumaan matkan varrella :D

Mutta koska tosiaan wc on täällä käyty läpi (sivupalkista pääset sarjan kaikkiin postauksiin 5H-K), on tällä kertaa meidän aikuisten makuuhuoneen vuoro.


Aiomme tuoda mahdollisimman paljon näitä omia, vanhoja kalusteita mukanamme ja tarpeen tullen vasta lisätä uutta mukaan. Tykätään kuitenkin olemassaolevasta linjastamme tosi paljon. Ja mihinkäs sitä korjaamaan, kun ei ole rikkikään :) 
Sänky on tuo harmaa, tekstiilipäätyinen 180cm leveä jenkkisänky, jonka ostimme ikeasta joululahjaksi itsellemme. Petauspatja on muistavaa materiaalia ja aivan mieletön nukkua! Tosin Murulla on kaksi kertaa yöllä murtunut kylkiluut nukkuessaan :D

Yöpöydät ovat tällä hetkellä malmin kaksilaatikkoiset, mutta niiden paikka tulee olemaan jossain muualla. Nykyisestä olohuoneestamme siirtyy hemnes-yöpöytä makuuhuoneeseen ja toiselle puolelle täytyy vain hankkia toinen samanlainen.
Myös pentikistä hankkimani pallojalkaiset valaisimet tulevat jatkamaan makuuhuoneessa, kuten tähänkin saakka.


Huoneessa on jo valmiiksi todella kaunis, beige ruututapetti, jonka haluamme säästää. Väritys tulee siis olemaan valkoista, harmaata ja beigeä sopivassa suhteessa. Siellä on myös koko seinän peittävät vaatekaapit, jossa on tuollainen maitolasinen ovijärjestelmä. Kaappitilaa siis riittää, ihanaa! Sisälmys saattaa mennä osittain uusiksi, sillä pidin kovasti edelliseen kotiimme hankkimastamme paxin järjestelmästä.

Valkoiset ohuet verhot tulee roikkumaan tangoille ja sälekaihtimien avuksi hankitaan vielä pimentämät rullaverhot. Jos täältä nykyisestä vaan löytyy sopivan mittainen, niin siirtyy sitten sinne :)

Lattia on vaaleaa laminaattia ja haluan siihen päälle todennäköisesti pyöreän maton. Voi olla, että näitä pyöreitä tullaan näkemään uudessa kodissa enemmänkin, joten vinkkejä kivoista saa antaa!

Yksi ehdottomista hankinnoista, vaikka kaappitilaa onkin julmetusti, on vaaterekki. Luulen, että pienehkö hay:n loop, tai sen tyylinen riittää. Tarkoitus ei ole kuitenkaan säilyttää suurta määrää vaatetta kaappien ulkopuolella.

Sitten vielä se monia mielipiteitä jakava mörkö, eli televisio makuuhuoneessa. Meiltä se löytyy ja tulee jatkamaan siellä myös uudessa kodissa. Valkoinen tv ripustetaan seinälle, merkki lienee samsung, sillä olemme olleet laatuun erittäin tyytyväisiä. Olkkarissa on tällä hetkellä 5-6 vuotta vanha samsung, jossa ei ole ollut niin mitään valittamista tai ongelmia :)

Ainiin, tykkäänhän mä vielä noista seinätarroistakin! Törmäsin instassa yhteen kuvaan, jossa rakastuin allaolevaan tarraan. Muru nauroi sille, että vatsalihaksia ja olutta :D Mutta joo, joku vastaava..

Näissä tunnelmissa siintää muutto, johon on enää reilu viikko aikaa! Sitä vaan, että pitäisi tehdä remonttia sitten siinä samalla.. ja muuttofirmaakaan ei olla vielä valittu. Tai saatiin me yksi urakkatarjous, mutta oli niin suolainen, että otetaan muualta :)

Mitäs sanotte?

kuvat: ikea / fds / pentik / ellos / tapettitaivas / art4u / asko

2 kommenttia:

 1. Mä suosittelen Jy-pi muuttofirmaa. Se oli edullinen, ripeä ja jälki hyvää. Niemi oli aikanaan hurjan kallis ja niillä kavereilla ei ollut kiire mihinkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin tutustua tuohon :)
   Meillä on kerran ollut myös Grundell ja heilläkään ei ollut kiire mihinkään ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥