perjantai 29. toukokuuta 2015

Kiitos kuluneista vuosista.

Kulunut vuosi ja päättynyt lukuvuosi on ollut perheellemme erityinen. Vasta nyt viime metreillä on tehty päätöksiä, jotka mahdollistavat uusia alkuja ja niiden jatkumoja. Joskus täytyy sulkea ovi, että voi avata uuden edessään.

Tirppa on nyt valmis koulutielle. Tänään aamusta eskarin päätöksessä me itkimme molemmat liikutuksesta, äiti ja tytär. Tällä kertaa tämä jää myös viimeiseksi kevätjuhlaksi tässä päiväkodissa, sillä Pienin siirtyy toiseen.Päiväkodin johtaja on ollut meille tärkeä apu ja tuki taipaleellamme ja päätin kiittää häntä kaikista näistä kuluneista vuosista ja kolmen lapseni kasvatuksesta snö:n helminauhalla. On ollut ihan helmee.

Päiväkodin keittäjä sen sijaan on ollut tärkeä apu pitämään Pienin about hengissä noiden allergioidensa kanssa. Viime vuonna hän pääsi letun paistoon ja tänä vuonna puuron keittoon, ettei kesällä unohdu ;)

Nopsterin ope ja taksikuski ovat myös mahdollistaneet paljon ja saivat miehekkäämmät herkkukassit. Alunperin sipsit piti olla mustia tryffelisipsejä, mutta ne pirulaiset menivät ja loppuivat hyllystä.
Näillä eväillä me lähdettiin kesälaitumille, vaikka nyt vielä ensi kuun onkin päiväkotia ja kerhoa. Päällimmäisenä mielessä on haikeus ja kiitos. *snif*


2 kommenttia:

 1. Minäkin tirautin eilen kyyneleet (ja hoitaja myös), kun hain lapsia viimeistä kertaa tälle keväälle päiväkodista. Toinen siirtyy kouluun, toisella ihana hoitaja lähtee muualle töihin. Kyllä noista ihmisistä, jotka tekee omien lasten kanssa töitä, tulee tosi tärkeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on sellaisia hetkiä, ettei kestä <3
   Tosiaan hoitajista tulee tärkeitä ja heidän tekemänsä työ on korvaamatonta!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥