tiistai 26. toukokuuta 2015

Makuuhuoneessa.

Tiistaimoikat! Täällä valmistuu taas huone kerrallaan pikkuhiljaa ja nyt on osan makuuhuoneesta vuoro. Sängyn jalkopäädyssä olevalla seinällä ei ole tällä hetkellä muuta kuin televisio, mutta esittelen makkarin kokonaisuudessaan, kunhan senkin saa kuntoon :)


Makuuhuone jatkaa vaaleaa ja harmonista linjaa ja siellä on nukuttu pian kaksi viikkoa. Todennäköisesti elämäni nopeimmat kaksi viikkoa, ellei ota huomioon lasten syntymien jälkeisiä aikoja.. Toukokuu on nimittäin ihan just finito. Samalla on aika luovuttaa vanha koti eteenpäin. Se jos mikä tuntuu hassulta. Vanha koti ei ole enää meidän koti, mutta vaikka tämä uusi on maailman ihanin, en ole vielä kotiutunut tänne.

Makuuhuoneessa on siis ainoastaan sängyt, yöpöydät ja vaatekaapit. Tuo seinä on lattiasta kattoon lasiovien piilottamaa kaappitilaa, jonka jaamme Murun kanssa.

Näkymä on osittain takapihalle, osittain talon sivustalle. Haaveissa on vielä puhkaista joskus pariovet tuosta ikkunan tilalle, josta olisi kulku suoraan terassille, missä kasvaakin keskellä luumupuu. Ikkunasta näkee muuten myös keittiöön, voi vaikka tarkastaa, onko aamukahvit jo keitetty ;)


Tarkoitus oli kirjoittaa teille tässä samalla sananen paremmista unista, mutta taidankin jättää sen siihen, kun esittelen Tirpan huoneen. Kävin nimittäin Unikulmassa kuuntelemassa aiheesta pienen luennon ja siitä on kyllä paljon sanottavaa ja tosi hyviä vinkkejäkin!


Olen myös kertaheitolla löytänyt sisäinen Olga Temoseni. Lompsin menemään kumpparit jalassa takapihalla vielä iltaisinkin  projektieni perässä ja haaveilen niistä kanoista. Aurinkoa viikkoosi!


ps. muistathan äänestää kesän kuuminta blogia! äänestykseen ja arabian kattauksen arvontaan pääset klikkaamalla sivupalkista :) iso kiitos äänestäsi!

6 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥