maanantai 18. toukokuuta 2015

Minityyppi asuu.

Ensin se postaa kuvia ainoastaan keittiöstä ja sitten se lopettaa koko bloggaamisen. No ei ihan niinkään.. Tässä on ollut vain sellainen pieni luova tauko, kun on todella saanut priorisoida asioita. Bloggaaminen on kyllä siellä kärkisijoilla, mutta jos ei remonttia, ei tuloksia. Ja niitä tuloksia toivoisin saavani esitellä teille aina aika ajoin :)

Pienimmän huoneeseen ei tarvinnut tehdä oikeastaan muuta remonttia, kuin tapetin vaihto ja maalata seinät, joissa tapettia ei ole. Sinänsä itse tapetissakaan ei olisi ollut mitään vikaa, oikein siisti, mutta huone oli sisustettu pojalle ja meillä asuu siellä pikkuneiti.

Vaaleanpunaista, vaaleanpunaista! Sanoo Minityyppi, lempiväriltään pinkki.. Tapetti on pieniraitaista, vaaleanpunaista ja seinät vielä odottaa uutta maalikerrosta hetken.


Lupaan kyllä paljon lisää ja parempia kuvia, kunhan homma etenee :) Sängyn ylle tulee harsokatos ja verhotkin vielä puuttuu. Ne verhot vähän tuottaa päänvaivaa! 

Toivoisin tilaan laskosverhoja, mutta niiden leveys loppuu aikalailla 140cm:iin. Sehän on nähty jo, mitä minä saan aikaiseksi laskosverhoja tehdessä :D Tosin vahingosta viisastuu..

Onko teillä ideoita, vinkkejä tai mielipiteitä verhoihin liittyen? Mattokaan ei muuten jää tuollaisiksi, vaan tarkoitus on hankkia pinkki ja pyöreä. Voi sitä hattaran määrää!

Huone on L:n muotoinen ja nukkumatilasta erillään on vielä pieni pukeutumis- ja leikkitila. Perällä vaatekaapit, joissa yksi kaappi on täynnä lautapelejä.

Tapamme mukaan siis vaaleaa :) Mitäs pidätte? Tosiaan vinkkejä verhoista ja matosta kaivataan, ja miksei muustakin jos mieleesi juolahtaa jotain.


Tässä alla vielä lähtötilanne, joka ei sekään ollut huono. Ei vain meidän tytölle :)


12 kommenttia:

 1. Aika kiva (pojalle) tuo lähtötilannekin :) Mä hankkisin ehkäpä jotkut valoverhot näin kesäksi, hempeät tietty ja jonkun pimennysverhon tms yötä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ollutkin :)
   Se tosiaan olisi voinut jättää ihan sellaisekseen, jos olisi ollut poika myös huoneen uutena asukkina!
   Pimennysverho on kyllä ehdoton meidän kukkujilla :)

   Poista
 2. Aivan supersuloiselta näyttää nyt!

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätti huone tuosta tulikaan ♥ Sopii hyvin tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru <3
   Vähän vielä vaiheessa, mutta tämä taitaa olla aikalailla ikuisuusprojekti..

   Poista
 4. Pidän tosi paljon! Kätevä tuo L-muoto. Onko lattia mitä materiaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo L on kyllä kiva, saa vähän jaettua huonetta. Alkuperäinen suunnitelma oli laittaa sänky tuonne, missä vaatekaappi on nyt, mutta siitä olisi tullut liikaa muutoksia ja kustannuksia.
   Meillä on pohdinnassa vielä, että jos sinne tekisi sittenkin kiinteän leikkiparven ja majan :)
   Lattia on laminaattia :)

   Poista
  2. Vau, leikkiparvi ja maja... Onnekas pieni tyttö! Mutta mihin vaatekaapin sitten sijoittaisi? Onko laminaatti teidän uusima vai edellisten?

   Poista
 5. Apua miten ihana tuo autosänky!
  Mieheni varmaan olisi mielissään, jos me nukkuisimme tuollaisessa! :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥