tiistai 5. toukokuuta 2015

Minusta tulee koululainen!

Katkeransuloinen tunne huomata, että lapset kasvavat. Itsehän en ole vanhentunut päivääkään, mutta tämä pattereita pureva, pieni ja pippurinen taivaanrannanmaalari jättää eskarin taakseen ja on valmis siirtymään isojen maailmaan. Koulumaailmaan.

Kävimme tänään yhdessä tutustumassa ihan uuteen kouluun, johon ei tule yhtään kaveria ja jossa ei vielä ollut yhtään kaveria. Tirppaa jännitti ihan todella paljon ja viimeiseen asti piti kiinni kädestä ja oli vierellä.

Tutustumistilaisuus alkoi sillä, että nykyiset ykköset lauloivat tervetuliaislaulun. Allekirjoittaneelta aukesi hanat samantien ja katselin aikalailla lattiaan, ettei jännittynyt lapsi nähnyt, kuinka mamma vollottaa :D Voi miten mä selviän eskarin kevätjuhlasta, kysyn vaan?!

Hänen tuleva luokkansa on integroitu ykköskakkonen, eli siinä oon sekä eka-, että tokaluokkalaisia. Ihan loistava tilaisuus päästä oppimaan toisilta. Päivän kohokohta oli kuulemma tehtävät, joita pääsi jo vähän tekemään ja jotka olivat ihan liian lällyjä. Ruokaakin sai ottaa ihan itse!

Nyt sitten vaan hoitamaan tämä muutto alta pois, että päästään hankkimaan kaikkea koulun alkuun tarvittavia juttuja. Niinku tärkeimpänä reppu.

Kyllä se lapsi pärjää, mutta pärjääkö äiti.. *snif*


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Sara <3
   En ehkä toivu tästä, silti toisaalta hypin riemusta kun nuo kasvavat :D

   Poista
 2. Tiedän tuon tunteen... Aika menee niin nopeasti. Tsemppiä äidille ja pienelle menestystä koulutielle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan liian nopeasti, mutta kuitenkin hitaasti <3
   Kiitos :)

   Poista
 3. Ajatella, niin se saapui toukokuu ja pian jo päättyy eskarivuosi.. nyyh. Meillä on kouluuntutustuminen edessä ensi viikolla, ja vaikka paikka ja kaverit ovat samat, niin kyllä on varmasti jännitystä ilmassa tuona aamuna.. Ja itselläni haikeuden kyyneleitä silmäkulmassa. Mutta vielä muutama viikko edessä, joten oikein mukavia eskaripäiviä sinne ja ikimuistoista kevätjuhlaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, vastahan se alkoi!
   Kivaa tutustumispäivää teille <3

   Poista
 4. Awww! Tiedän tunteen! Toisaalta äidin, toisaalta myös open näkökulmasta, kuinka ihania reippaita nuo pienet uudet koululaiset ovatkaan!!! Onnea matkaan <3

  Meidän pienin aloittelee eskarivuotta syksyllä. Aika kuluu NIIN nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eskarilaiset ovat niin isoja ja sitten yhtäkkiä koulun ruokalassa istui rivi ihan pikkuisia!
   Ihanaa eskarivuotta teille, niin se viimeinenkin lentää siivilleen <3

   Poista
 5. Voi ei, tuli ihan itellä itku, kun ajattelen tuota meidän taaperoa päättämässä päikkäriuraansa. Snif <3

  Hanna

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥